На основе 1 отзывов
00:45
Кoличество
игроков
2–3
Минимальный
возраст игроков
14+
Грань Незбагненний і такий далекий космос протягом багатьох століть вабить людство своїми загадками і таємницями. Ви і Ваші друзі - відважні астронавти, що знаходяться з життєво важливою місією в абсолютно незвіданій частини Всесвіту. Ваша космічна станція пошкоджена і Вам необхідно рятувати свої життя - вибратися зі станції і потрапити в космічний шаттл, який повинен доставити Вас на Землю. Квест кімната «Грань» створена за мотивами фільму "Інтерстеллар". Отже квест буде до смаку шанувальникам цього кінофільму. Приголомшливі космічні пригоди і незабутні емоції Вам гарантовані. У квест кімнаті «Грань» Вам необхідно буде бути готовими до реального відчуття польоту, пересуванню предметів телекінезом, усунення перешкод на шляху за допомогою використання лазера і до випробування стану невагомості. Ці фантастичні пригоди стали можливими завдяки використанню сучасних інноваційних технологій, наприклад, таких як окуляри віртуальної реальності Oculus Rift DK2 та датчики Leap Motion. Квест кімната «Грань» - це не просто квест. Якщо Ви бажаєте випробувати дійсно гострі відчуття і з самого дитинства хотіли відчути себе астронавтом, якщо космосом і загадками Всесвіту зайняті Ваші думки - квест «Грань» якраз те, що Ви шукали. Інноваційний квест «Грань» - це Ваша порція адреналіну, шквал емоцій і реалізація Вашої дитячої мрії. Квест кімната віртуальної реальності "Грань" чекає на Вашу команду, в складі від двох до трьох осіб, для виконання відповідального завдання, від якого залежить подальша доля людства. На проходження квест кімнати «Грань» у Вас буде рівно шістдесят хвилин. Шістдесят хвилин в космосі - квест кімната «Грань».

Подробнее

г. Львов, ул.Шолом-Алейхема, 7

+380501552770 Обратный звонок

info@questgames.com.ua

Забронировать сейчас
23 июля, воскресенье, Сегодня
24 июля, понедельник, Завтра
30 июля, воскресенье
31 июля, понедельник
1 августа, вторник
3 августа, четверг
4 августа, пятница
5 августа, суббота
Отзывы игроков
Оставить отзыв
Наташа 3 месяца назад25.04.2017 18:41:36
Игр на портале: 0
Отзывов: 1

Впечатления потрясающие и ни на что не похожие. Чувство отсутствия гравитации и напряжение, много интересных поворотов. Понравилось очень)

Время прохождения: 45мин.
3000/0