10.00/10
Общий рейтинг
На основе 1 оценок
10.0
Атмосферность
10.0
Сюжет
10.0
Обслуживание
0:45
2–3
Минимальный
возраст игроков
14+
Длительность
квеста
01:00

Грань Незбагненний і такий далекий космос протягом багатьох століть вабить людство своїми загадками і таємницями. Ви і Ваші друзі - відважні астронавти, що знаходяться з життєво важливою місією в абсолютно незвіданій частини Всесвіту. Ваша космічна станція пошкоджена і Вам необхідно рятувати свої життя - вибратися зі станції і потрапити в космічний шаттл, який повинен доставити Вас на Землю. Квест кімната «Грань» створена за мотивами фільму "Інтерстеллар". Отже квест буде до смаку шанувальникам цього кінофільму. Приголомшливі космічні пригоди і незабутні емоції Вам гарантовані. У квест кімнаті «Грань» Вам необхідно буде бути готовими до реального відчуття польоту, пересуванню предметів телекінезом, усунення перешкод на шляху за допомогою використання лазера і до випробування стану невагомості. Ці фантастичні пригоди стали можливими завдяки використанню сучасних інноваційних технологій, наприклад, таких як окуляри віртуальної реальності Oculus Rift DK2 та датчики Leap Motion. Квест кімната «Грань» - це не просто квест. Якщо Ви бажаєте випробувати дійсно гострі відчуття і з самого дитинства хотіли відчути себе астронавтом, якщо космосом і загадками Всесвіту зайняті Ваші думки - квест «Грань» якраз те, що Ви шукали. Інноваційний квест «Грань» - це Ваша порція адреналіну, шквал емоцій і реалізація Вашої дитячої мрії. Квест кімната віртуальної реальності "Грань" чекає на Вашу команду, в складі від двох до трьох осіб, для виконання відповідального завдання, від якого залежить подальша доля людства. На проходження квест кімнати «Грань» у Вас буде рівно шістдесят хвилин. Шістдесят хвилин в космосі - квест кімната «Грань».

Подробнее

Грань, Львов, м. Львів, вул. Шолом - Алейхема 7

info@questgames.com.ua

Забронировать сейчас
21 июня, четверг, Сегодня
22 июня, пятница, Завтра
23 июня, суббота
24 июня, воскресенье
25 июня, понедельник
26 июня, вторник
27 июня, среда
28 июня, четверг
29 июня, пятница
30 июня, суббота
1 июля, воскресенье
2 июля, понедельник
3 июля, вторник
4 июля, среда
Отзывы игроков
Оставить отзыв
Наташа год25.04.2017 18:41:36
Игр на портале 0
Отзывов 1

Впечатления потрясающие и ни на что не похожие. Чувство отсутствия гравитации и напряжение, много интересных поворотов. Понравилось очень)

0/3000