;
rus
Показать все результаты
9.84/10
Общий рейтинг
На основе 403 оценок
9.4
Атмосферность
9.4
Сюжет
9.4
Обслуживание
0:43
2–4 (6)
Минимальный
возраст игроков
14+
Длительность
квеста
01:00

Квест Проект Genesis пропонує спробувати воскресити людство. Сталося найстрашніше, справдилися найпохмуріші, сумні пророцтва: сталася світова катастрофа. Похмурий тужливий постапокаліптичний пейзаж накрив всю Землю. Існує лише один прийнятний шлях – покинута лабораторія військової галузі з її нерозгаданими секретами. Знайти всі схованки, знайти відповіді допоможе лише командний дух. Обійдіть усі хитрі пастки, що перегороджують курс уперед. Розкрити все заховане тут, усвідомити її загадки. Якщо Ви не зможете вибратися із занедбаної лабораторії, надії на порятунок відродження людства згаснуть зовсім… Квест кімната Проект Genesis у Києві запрошує Вас, всю Вашу команду вирушити до давно покинутої лабораторії, часу відведено – рівно одну годину. Завдяки характерному психологічному настрою, що дозволяє розраховувати на успіх на тлі безнадійності, безрадісності краєвиду, що відбувається, нелегко буде зібратися з силами. Перемога дістанеться нелегко. Для того, щоб укластися в строк з порятунком людей за 60 хвилин, необхідно буде діяти швидко, логічно мислити, обачність, увагу зайвими не будуть. Важлива інформація! Звертаємо вашу увагу: відвідуючи квест Проект Genesis у Києві ознайомтеся з нашими правилами, нагадуємо люди, які використовують кардіостимулятори, а також інші прилади, дія яких пов'язана з підтриманням та забезпеченням життєдіяльності на квест не допускаються. Квест кімната Проект Genesis сприяє повному зануренню учасників у створену атмосферу, ніхто навіть не може уявити, як розвиватимуться події, тому що автори дуже постаралися, щоб здивувати вас, зацікавити непередбачуваним фіналом. Квест Проект Genesis від Don`t panic запрошує для участі у грі мінімальна кількість гравців – команда складається з двох осіб, максимальна – чотири особи. Рекомендований вік гравців – від чотирнадцяти років. Дітей до чотирнадцяти років мають на гру супроводжувати дорослі. Чекаємо на Вас, такий шанс упустити ніяк не можна!

Подробнее

Don`t Panic, Киев, ул. Панаса Мирного 3 (1 подъезд, вход со двора)

Info@questgames.com.ua

Скидка на день рождения: 10 % !

Забронировать сейчас
22 февраля, четверг, Сегодня
23 февраля, пятница, Завтра
24 февраля, суббота
25 февраля, воскресенье
26 февраля, понедельник
27 февраля, вторник
28 февраля, среда
29 февраля, четверг
1 марта, пятница
2 марта, суббота
3 марта, воскресенье
4 марта, понедельник
5 марта, вторник
6 марта, среда
Отзывы игроков
Оставить отзыв
Андрій
Прохождение подтверждено
18 дней 04.02.2024 15:38:11
Игр на портале 1
Отзывов 1

Дуже сподобалося, постійне напруження, час впливає дуже швидко

Атмосферность 10
Сюжет 10
Обслуживание 10
Время прохождения 60 мин.
Денис
Прохождение подтверждено
3 месяца 13.11.2023 13:00:29
Игр на портале 1
Отзывов 2

Очень классный, атмосферный квест

Атмосферность 10
Сюжет 10
Обслуживание 10
Время прохождения 55 мин.
Денис
Прохождение подтверждено
3 месяца 13.11.2023 12:59:54
Игр на портале 1
Отзывов 2

Очень классный, атмосферный квест

Атмосферность 10
Сюжет 10
Обслуживание 10
0/3000
Как вы оцениваете квест
Атмосферность
Рейтинг 0 из 10
Сюжет
Рейтинг 0 из 10
Обслуживание
Рейтинг 0 из 10
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?