;
ukr
Показати всі результати
Назад

Чи є життя після квесту, або Почати все з чистого листа

4 роки тому здавалося, що в моєму житті нічого не може статися нового. Робота, будинок, робота, будинок… відпустка… робота, будинок… Накатана лижня та звичний краєвид навколо…

Ні, ну були, звичайно, сплески – подорожі, зустрічі з друзями, якісь події… Але все це більше нагадувало хвилю, що набігала на пісок і дбайливо злизувала все з берега кудись у свої потаємні глибини свідомості. Фотографії, спогади та … знову звична лижня, гонка трасою чи колом?

Не думаю, що тільки в мене таке. Напевно, знайдеться ще не один десяток таких же коротників життя, що ув'язнили в одноманітності.

Звичайно, все це змінилося. Інакше не було б цієї статті. Як там зазвичай штампують у біографіях та одкровеннях? «Одного дня все змінилося».

Ви сміятиметеся, але це таки був один прекрасний день, саме прекрасний, тому що в цей день мені рішуче і безповоротно знесло дах)) Хоча початок був прозовий і «ніщо не віщував», ми просто пішли у свій перший квест. Як поводитися, що робити і, взагалі, навіщо мені все це потрібно було абсолютно не зрозуміло. Нас замкнули в кімнаті і сказали шукати ключа, щоб вийти. Приміщення, де волею долі ми виявилися, не тішило естетичними вишукуваннями – мінімум меблів, якісь знаки на стінах, розкидані речі та артефакти, приховані у схованках. Невиразна логіка, незрозуміла ідея і зовсім безглузда мета. Спочатку все здавалося мені сірим і похмурим. Але друзі поступово втягнулися і все наполегливіше намагалися захопити цю дивну гру і мене. І, знаєте, раптом у моїй голові щось клацнуло. Начебто прокинувся від довгої сплячки якийсь заіржавілий механізм, який опціонально був закладений у мої технічні характеристики, але ніколи не використовувався. І саме з цього моменту моє життя, уткнувшись у стіну, вилило вбік і змінило лижню. І помчало…

Квести обрушилися на мене, як шалена гірська лавина, буквально зайнявши всі мої думки та вільний час. Вони стали залежністю, наркотиком, моїм персональним серіалом, в якому можна прожити сто різних життів. Інші планети, засекречені бункери, казкові джунглі, сирі тюремні каземати, шпигунські лігвища, банківські сховища, секретні лабораторії, ковбойські салуни, кораблі, літаки, підземелля, божевільні будинки… Усього й не згадати. За чотири роки якісь ролі ми не приміряли, в яких переробках побували. І щоразу – дикий азарт, скажений адреналін та повне перетворення.

І знаєте, коли ти ось так круто міняєш лижню, у твоєму житті починають відбуватися зовсім несподівані та навіть дивовижні речі. Вона змінюється! До неї приходять нові люди, нові події, а головне нові ідеї!

Ти ніби починаєш життя з чистого аркуша і пишеш його щодня із захопленням та задоволенням.

Ніколи не пізно вирушити у свій перший квест.

Ніколи не пізно змінити своє життя.

Якщо ви готові, можна почати з цієї збірки. А далі доля вас виведе на головну дорогу))

 

  «До чого тут панда?»

Тут ви дізнаєтесь, які таємниці може зберігати звичайна дитяча кімната. І таємниці, треба вам сказати, зовсім не такі, як ви подумали)) Це варте того, щоб почати гру…

 

«Аватар»

Надзвичайно красивий, видовищний і досить нескладний, як для новачків, квест. Рекомендуємо перед грою подивитися фільм, навіть якщо ви його вже знаєте напам'ять))

 

"Винний льох"

Любите гарне вино? Хоча до чого це питання. Квест-кімната «Винний льох» не зовсім про вино, вона скоріше про життя та смерть. Вона сповнена несподіванок та загадок, які вам під силу розгадати.

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку