;
ukr
Показати всі результати
Назад

Як феєрично відсвяткувати день народження?

Навіть у найзатятішого домосіда як мінімум один раз на рік виникає актуальне питання: «Як і де відсвяткувати день народження?» А якщо ви людина активна, у вас багато друзів, сім'я та діти, то питання, як відсвяткувати свято, виникає набагато частіше. І тоді в хід йде все: опитування знайомих, пошуки по закутках пам'яті із серії «А пам'ятаєш, ми святкували день народження Маші у такому прикольному місці?». І нарешті, залучається важка артилерія - старий, добрий і всезнаючий Google.

Ми вирішили вам допомогти і прискорити цей виснажливий процес. Отже, розкриваємо паролі та явки на всі випадки життя ))

День народження для дітей:

Відмінне рішення – провести дитячий день народження у Dream Town 1 (Оболонський проспект, 1Б) на локації компанії Logikum. Тут є все, щоб ваші дітки відчули себе у чудовому світі ігор та розваг: 6 дитячих квест-кімнат та кімната для святкування. Кімната може прийняти до 12 маленьких гостей. Досвідчений аніматор розіграє разом із святковим дійством на будь-який смак (є 5 пакетів-пропозицій). Але найцікавіше на локації – це квести. Навіть дорослому, прочитавши лише назви, вже хочеться у них побувати. А що говорити про дітей)) Ну ось, наприклад: "Прогулянка з динозаврами". З перших же хвилин у цій квест-кімнаті діти залучаються до незабутньої пригоди, вирішують завдання на логіку та уважність, шукають підказки та ключі, перевіряють себе на спритність та концентрацію. І все це відбувається в дуже антуражному місці, з безліччю механізмів та несподіваних моментів. І це лише одна кімната із 6 дитячих. А ще є 3 кімнати, які підійдуть для підлітків чи дітей у супроводі дорослих.

 

День народження у компанії «діти-дорослі»:

Тоді ми вам рекомендуємо вирушити на вул. Желянська, 97Б - чудове місце для відпочинку та розваг - House quest and party. Тут можна провести будь-який івент, як для дітей, так і для дорослих: день народження, майстер-клас, вечірку, лекцію, корпоратив, дівич-вечір або хлопчак. До ваших послуг: м'які меблі, зручний інтер'єр, відмінний звук, маса настільних ігор, смачна кава. Але особливість всього цього свята – це звичайно ж квести. Зараз їх 3 і готуються до відкриття ще 2. Поки ваші дітки розважатимуться у «Космічному лабіринті», ви можете відірватися на повну та зіграти у «Mission Possible 2.0». Цей квест за своїм рівнем не простий. Але так навіть цікавіше! Адже гра починається з того, що ваша команда поділяється на дві половини. І вам для виконання місії треба спершу возз'єднатися. А це зробити зовсім не просто. Додайте до цього безліч нестандартних загадок, цікаві механізми, несподіваний поворот наприкінці гри. І все, ваші емоції вже б'ють через край. Ще додамо важливий і досить рідкісний момент – House quest and party працюють цілодобово! Виходять пригоди та розваги нон-стоп ))

 

Де відсвяткувати День народження, якщо у вас доросла компанія:

Для дорослої компанії теж є затишне та дуже атмосферне місце з дещо нестандартною назвою – «Це місце в ямі»)) Ця локація має безліч переваг. По-перше, розташування - це центр - вул.Пушкінська, 20А. По-друге, незвичайний інтер'єр, у якому є навіть щось магічне, як у старовинному замку. А по-третє, звичайно ж, квест-кімната «Кібератака», причому зовсім незвичайна. Для того, щоб до неї потрапити, треба зменшитись у кілька разів. Ось так ось )) Однозначно, тут є своя магія. Тому, якщо хочете провести день народження, корпоратив чи пограти у «Мафію», сміливо наводьте друзів саме сюди.

 

Ну от тепер ви знаєте відмінні 3 місця для проведення незабутнього івента. Отже у вас все вийде просто супер!

Автор: Виктория Шевчук

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?