;
ukr
Показати всі результати
Назад

Тотальний контроль емоцій у квесті «Великий Брат»

Інструктаж відбувається дуже тихо. Сьогодні нам дають можливість опинитися у шкурі співробітників «поліції думки». Вступна проста: співробітник «Міністерства правди» підозрюється у думці злочину. Наше завдання: знайти докази та покарати винного. "Так точно! Виконуємо!». Ми входимо до кімнати та починається наш довгоочікуваний черговий квест.

Тут усі квест кімнати Дніпра

Мінімалізм в оформленні максимально відображає рівень аскетизму того суспільства, яке люб'язно подарував містер Оруел. Ну а хто уважно читав старовину Джорджа, той зможе насолодитися елементами тотального контролю Великого брата у вигляді телекрана. Але мінімалізм в оформленні квесту не означає мінімалізм його солодкої логічної начинки. Ми не просто знаходимося в ескейп румі, ми знаходимося у справжній історії. В історії зі своїм сюжетом та кульмінацією. Натхненні новими емоціями ми залишаємо кімнату, але на порозі на нас чекає сюрприз. Чотири людини. Одягнені так само, як ми. Наступна команда? На жаль ні. Цього разу це - та сама поліція думки. Я бачу, як двох хлопців-адміністраторів, котрі годину тому люб'язно відчинили нам двері у свою маленьку утопію, заковують у наручники. Потім відчуваю дотик холодного металу. Електричний розряд і більше нічого.

Я прийшов до тями в сирому приміщенні, залитому світлом. Ворожити не варто – підвали Міністерства. Тепер для них я – злочинець. Рік тому, за наказом Великого брата, «Міністерство розваги» зайнялося «чисткою». Було вирішено, що людські емоції повинні бути схильні до тотального контролю. Найкращий спосіб контролювати емоції – викоренити їх. Все, що могло змусити людей глибше сприймати світ, було знищено. Палали театри, демонтувалися кінотеатри, бібліотеки зазнавали масової конфіскації книг... Слідом за ними настала черга і ескейп-румов. Всі вони були змушені піти у глибоке підпілля, заради одного – продовжувати дарувати людям надію. Я попався і моє майбутнє вже зумовлено. Але не ваше. У вас ще є шанс! Боріться за свої емоції! Квест-підпілля допоможе вам у цьому! І пам'ятайте: ЕМОЦІЇ – ЦЕ ЖИТТЯ! ЖИТТЯ ЦЕ ГРА! ГРА – ЦЕ КВІСТ! Грайте у квести, товариші!

P.S. На сьогоднішній день така сфера розваг як квест-кімнати досягла дуже високого рівня. Тому здивувати досвідчених гравців квестом із невеликим бюджетом дуже складно. І все ж таки це - можливо. Хлопці з Lost&Found – яскравий тому приклад. За рахунок гарного вибору тематики (аскетизм Оруелської утопії чудово підкреслено мінімалізмом оформлення квесту) та грамотно продуманої сюжетної лінії, «Великий брат» виглядає дуже гідно. Хороша добірка логічних завдань, які органічно вписуються в загальний сюжет, а не лише «завданням заради завдання». Та й родзинкою кімнати можна назвати можливість вибору варіанта розвитку сюжету квесту. А це рідкість. І на замітку невелика порада від «думки злочинця» зі стажем: попереднє знайомство зі світом «1984» додасть позитивних вражень від проходження квесту.

Також радимо побувати ще в одному квеструмі цієї компанії – «Бандитська Одеса».

Ах, так, зовсім забули. Почитайте на дозвіллі огляд "Таємна організація "Артемон" у квесті "Буратіно". І ви одразу зрозумієте, що вам терміново треба там побувати і в усьому розібратися.

Автор: Евгений Сильвестров

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?