;
ukr
Показати всі результати
Назад

Погоня у стилі хорор у квесті «HOTEL «MAZE»»

«Ласкаво просимо до нашого готелю. Якщо вам стане нестерпно страшно, просто скажіть: Стоп. Але якщо ви підете занадто далеко, я можу вас не почути», - байдуже-похмурий голос розбивається об кам'яні стіни без вікон. Клацніть. Це зачинилися двері. Холодний скрегіт ключа в замковій свердловині. Густий морок – ось, те єдине, що тепер оточує тебе і твоїх друзів. Ви не бачите один одного і інстинктивно витягуєте руки, щоб переконатися, що тебе не замкнули в цьому моторошному місці одного. Здається все на місці, але це не приносить заспокоєння. Усі знають, куди прийшли. Тут ніхто не буде церемонитися з твоїми почуттями та побоюваннями. Це був ваш колективний вибір – скрасити свої сірі будні гострими відчуттями.

Отже, треба зосередитись. Ви намагаєтеся вихопити з темряви обрис предметів, зрозуміти розташування дверей готелю, вловити хоч якийсь звук. Він уже тут. І не один. Його жертва. Вона теж десь поряд. Його жертви завжди поруч із ним. І зараз потрібно зібратися як ніколи, щоб не поповнити його і так довгий список. Список тих, кого він заманив до свого пекельного замку-готелю, щоб насититися страхом приречених на смерть.

Говард Генрі Холмс. Перший серійний маніяк-вбивця. Цей готель збудував він. Змінюючи постійно підрядників, він досяг того, що створив унікальний будинок жаху, з плануванням відомим тільки йому одному. Криваві сюрпризи чекають того, хто увійшов сюди на кожному кроці. Тупики, потайні ходи, газові кімнати, знаряддя тортур.

Страх - липкий, як дотик привиду з потойбіччя. Жах, від якого в жилах холоне кров. Ти начебто й розумієш, що відбувається з тобою та твоїми товаришами, але мозок паралізований і немає сил, щоб рухатися далі. Але, здається, вбивця трохи прихильний до вас. Він вирішив пограти у гру, в якій ставка – життя. Він загадує загадки і, якщо ви справляєтеся, може сказати, де захований якийсь важливий для просування предмет. Правда вже з перших хвилин ставати зрозуміло, що все це він робить не з метою випустити вас з готелю, а швидше заманити подалі в глибину.

«Якщо вам стане нестерпно страшно, скажіть просто: «Стоп». Але якщо ви підете надто далеко, я можу вас не почути»…

Як вдалося вибратися із цього кошмару, не може згадати ніхто. Була погоня, так, здається, була погоня… Хоча, може, все це був просто моторошний сон? Так, нехай це буде тільки моторошний сон… Але чому тоді досі так страшно? Чому я не можу залишатися тепер у темряві? І що це за дивні подряпини на наших руках?

 

З переваг квесту «HOTEL «MAZE»»

Атмосфера страху, доведеного до панічного страху, просто зашкалює. Чудова, реалістична гра акторів. Сюжетна лінія, що базується на реальних подіях. Різні рівні страху в квесті – від дитячого (з супроводжуючим) до контактного (безпосередня взаємодія з акторами). В даному квесті можливі коригування та доповнення до сюжету за бажанням замовника (цей момент потрібно додатково узгодити).

З недоліків квесту «HOTEL «MAZE»»

Оскільки основне завдання даного квесту - налякати гравців, загадки не складні і без вау-ефектів. Те саме стосується декорацій та артефактів. Все спрощено до межі, щоб не відволікати гравців від найголовнішого – божеволіти від жаху ))

Як підсумок:

Квест-перфоманс «HOTEL MAZE» можна порекомендувати тим квестерам, які шукають у грі насамперед емоційно-напружену складову. Адреналін вируватиме надміру. Загалом, якщо в житті вам не вистачає страху, то моторошний готель – саме те місце, де вас нагодують до сити.

Якщо ви любитель полоскотати свої нерви в обстановці жаху і безвиході, на додачу коли окрім команди у квеструмі є ще Хтось (актор чи справжній персонаж?), то обов'язково перевірте себе на полохливість у «Логові Ганнібала» та «Морфій «Експеримент».

Квест кімнати у Києві

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?