;
ukr
Показати всі результати
Назад

Шпигунські історії в рецензії на квест «Конспіративна квартира»

Кожен більш-менш поважаючий себе квестер хоч раз і був завербований іноземною розвідкою. Ні, це не те, що ви подумали. Квестер не може бути зрадником. Квестер насамперед гравець. Він ставить на кін свій час, голову та мрію. А мрія у справжнього квестера одна – щоби квести не закінчувалися. Отже, не судіть суворо. Іноді доводиться забратися в шкіру шпигуна – чорний плащ та капелюх, сховати в потаємній кобурі свій відданий вальтер та вирушити на чергове завдання.

Цього разу завдання чекало нас у «Конспіративній квартирі» на Микільсько-Ботанічній, 3. Як і належить конспіративній квартирі, знайти її не так просто. Спочатку пірнаєш в арку, опиняєшся в старих київських двоє, а далі тебе виводить до мети «квестерське третє око» - інтуїція.

У квартирі на нас чекав сюрприз, двері зачинилися і ми опинилися в пастці. У принципі, йдучи на справу, ми на 99% уявляли саме такий розвиток сюжету. Ну, просто у квестера інакше не може бути. Його вічно десь замикають. І це велике щастя, коли це відбувається не в підвалі з маніяком.

Щоб вибратися, нам потрібно було виконати завдання. Яке – спитайте ви. І ми вам не відповімо. Шпигуни, знаєте, вони такі – усі тримають у собі. А діляться потаємним лише з тими, хто їх завербував. Ну, гаразд, трохи прочинимо завісу. Розуміємо, вам цікаво, чи варто спробувати себе в ролі шпигунів. Однозначно варто. Посудіть самі, квестерських конспіративних квартир у Києві рівно одна. Та й та вже надто відома, щоб перебувати у списку таємних місць. Тож поспішіть. Там на вас чекає багато шпигунських загадок і штучок, поламаєте голову і собі, і оператору)) На початку вам здасться, що все гранично просто і якось повсякденно, можна сказати навіть занедбано і пошарпано. Але не варто розслаблятися – це видимість. Насправді все складніше.

Так що беріть свої чорні капелюхи та вальтери. На вас чекає небезпечна шпигунська гра. Чи готові ви поставити на кін свій час і голови? ))

 

З переваг квесту «Конспіративна квартира»

Це класичний квест у стилі шпигунських ігор. Тут на вас чекає достатня кількість загадок відповідно до сюжету гри. Рівень їхньої складності – середній.

З недоліків квесту «Конспіративна квартира»

Квест вже у віці, що не могло не вплинути на деякі моменти. Але це ніяк не впливає на проходження гри та на загальне позитивне враження від неї.

Як підсумок:

«Конспіративна квартира» - хороший квест для компанії з 2-х, максимум 3-х осіб. Якщо любите шпигунську тематику або фанат квестів, то вам однозначно треба відвідати «Конспіративну квартиру»

Якщо вам до вподоби шпигунські пристрасті, можна спробувати свої сили у класичному квесті «FBI: службове розслідування» або в незвичайній обстановці в квесті «Полярна станція».

Автор: Виктория Шевчук https://questgames.ua/comments?uid=8994

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?