;
ukr
Показати всі результати
Назад

Страшная тайна в квесте «Кукловод»

В одному чорному-чорному місті, на одній чорній-чорній вулиці, в одному чорному-чорному будинку оселився... лялькових справ майстер. І володів він своїм ремеслом віртуозно, і ляльки йому виходили незвичайні, кожна зі своїм обличчям, характером. І купували цих ляльок городяни для своїх дітей із великою радістю. Адже кожна лялька була не схожа на інших, але дуже схожа на свого маленького хазяїна чи господиню. І продав він таких ляльок безліч. Був попит, була пропозиція. Тільки й розмов було на той час у місті, як про ляльки цього майстра. Прозвали його люди Ляльководом і, які мучилися цікавістю, хотіли дізнатися про нього хоч щось: звідки з'явився, де навчився свого ремесла, як його ім'я, чи є в нього дружина, діти... Але нічого про нього вони так і не дізналися. Ляльковод ходив завжди в чорному, був мовчазний, похмурий і нелюдимий.

А потім ляльки почали пропадати.

Спершу одна, друга, третя... А потім усе більше й більше. Загадкове явище для тихого містечка. Чари прямо якесь з неприємним осадом і невиразним передчуттям чогось недоброго. І недобре не забарилося. Слідом за ляльками почали пропадати їхні маленькі господарі. Жителям міста стало не просто страшно, а дуже страшно. Коли зникають діти, ця подія не для перших шпальт газет і не для перешіптувань за спинами вбитих горем батьків. Коли зникають діти, треба діяти негайно. Але хто допоможе розкрити таємницю їхнього зникнення? Хто знає розгадку? Тільки одна людина – Ляльковод.

Так вийшло, що розгадувати страшну таємницю Кукловода нам випало. І оскільки ми ніколи не відрізнялися особливою сміливістю і не були помічені у темних кривавих хоррорах, рішення приймалося довго. Але ж діти. Їх треба врятувати будь-що. І ми пішли до похмурого будинку Кукловода. І пройшли його до кінця, хоча на заваді нам зустрічалися і страшні, і складні випробування. Загадки, що лякають знахідки, персонажі, від яких жах змією заповзав під шкіру. І, як апогей, останнє випробування. Тут ми вже відчули всю силу цього безумця Кукловода. Але разом з тим ми набули сили самі і перемогли його.

Ось що буває, коли квести стають частиною твоєї реальності. Ти стаєш невразливим для сил зла. Грайте та отримайте цю силу теж.

    

З достоїнств квесту «Ляльковод»

Чудово передана атмосфера похмурого лігва загадкового Ляльковода. Квест звичайно хорор, але відмінно підійде для тих, хто вже дозрів для таких кімнат. У «Ляльководі» немає неприємних, мерзенних моментів, немає загадок чи ефектів, які викликали б тваринний жах. Тільки атмосфера та загадки. У цьому все дотримано чудово.

З недоліків квесту «Ляльковод»

Кімната однозначно не підходить для дітей, навіть у супроводі дорослих. Чи не рекомендуємо її для романтичного побачення. Жахливі моменти можуть вас застати зненацька і показати з неприємного боку.

Як підсумок:

Ляльковод - це добротний легкий хорор з відмінними логічними загадками і чудово переданою атмосферою. Улет в іншу реальність забезпечений))

А ще хочемо звернути вашу увагу на захоплюючу історію, хвацько закручену в квесті «Втеча із Шоушенка».

І, звичайно ж, знаменитий «Іспит». Як же без нього))

Більше квест кімнат у Києві

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?