;
ukr
Показати всі результати
Назад

Таємниця майя у квесті «Lara Croft: Храм Написів»

Є в самому центрі мексиканських джунглів стародавній храм народу майя – храм написів. Його стіни приховують безліч таємничих знаків та передбачень, які ще нікому не вдалося розшифрувати. Такі місця притягують, як магнітом, людей різного роду – археологи, авантюристи, вандали, адепти чорної магії та інші, інші, інші… Кожен намагається знайти щось важливе саме для нього, отримати відповіді на запитання, знайти скарби, таємне знання чи спробувати зазирнути у майбутнє.

Ми опинилися у групі археологів, які проникли до Храму для вивчення написів на стінах. І все було б добре, але виникло дві проблеми. Буквально по п'ятах за нами йде Лара Крофт, яка має всесвітню славу, в променях якої тьмяніють усі здобутки її колег-археологів. А ще... двері храму за нами зачинилися і схоже, щоб відкрити їх нам доведеться пройти не одне випробування і розгадати цілий ланцюжок загадок, дбайливо залишених для нас давніми майями.

У таких переробках ми бували не раз, тому ту годину взялися за справу. Нам вдалося знайти безліч артефактів, які разом із написами на стінах допомогли нам просунутися далі у нашій небезпечній пригоді. Кілька разів ми заходили в глухий кут, не розуміючи, що робити далі і куди рухатися. Але, що направляє нас, провидіння допомогло знайти нам єдино правильний шлях у серці Храму. Там ми зіткнулися з найголовнішою таємницею майя, на розгадку якої залишили залишки своїх інтелектуальних сил.

Більше квестів на questgames.com.ua

І коли, здавалося б, перемога була вже зовсім близько, нас чекало останнє випробування. Такого ми ще не бачили, не відчували і що там говорити, не були готові, а просто конкретно злякалися за своє життя. Діяти треба було швидко. Ми звичайно запанікували і трохи на початку діяли безсистемно, але швидко взяли себе в руки і закінчили почате точно, як хотіли вимогливі майя.

І Храм випустив нас до нашої великої радості))

Кажуть, Лара Крофт так і не потрапила до цього таємничого місця. А значить у вас є ще один шанс випередити її і отримати всесвітню славу першовідкривачів стародавнього Храму написів.

З достоїнств квесту "Lara Croft: Храм Написів"

Відмінно підібраний музичний супровід та декорації створюють досить реалістичну атмосферу у квесті. Усі загадки послідовні та логічні, чудово вписуються у сюжет. У квесті немає зайвих предметів, що відволікають. Хоча ні, один є. Але ми його теж зуміли застосувати))) І так. Важливий момент – дуже незвичайне закінчення!

З недоліків квесту "Lara Croft: Храм Написів"

Як би так висловитися, в квесті дуже ніжні декорації, тому любителям повеселити і пограти м'язами цей ескейп здасться тендітним. Але, якщо ви готові бути акуратними та поважними до праці творців кімнати, то в нагороду отримаєте чудові враження.

Як підсумок:

"Lara Croft: Храм Написів" - хороший квест, який ми настійно рекомендуємо відвідати всім любителям та квестгеймерам. Добре підійде як для сімейного відпочинку з дітьми, так і для святкування дня народження або зустрічі друзів. Тим більше, що на локації є ще одна кімната, яка теж варта уваги.

Насправді якщо ви граєте в квести, то постійні круті пригоди вам забезпечені. Ось самі почитайте :)

«Шервудські пригоди у квесті «Робін Гуд».

Пригоди в квесті Індіана Джонс. Золото скіфів».

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?