;
ukr
Показати всі результати
Назад

Витончені загадки у квесті «Легенда Джокера (Азартний Джек)»

Хороший квест, як добрий фільм, тримає до кінця. Він проникає у твою підсвідомість та змінює шаблони, з якими ти жив роками.

…Цього разу – культовий Готем та загадковий особняк на його околиці.

Чи не там оселився шулер і приголомшливий фокусник Джек Нап'єр? Точніше той, на кого він перетворився... Джокер надзвичайно розумний, винахідливий і …небезпечний. Він отримує особливе задоволення, вплутуючи в свою страшну гру непроханих гостей, які так і лізуть у всі вікна та двері, щоб розгадати його таємниці та здобути над ним перемогу.

Витончені загадки вимагають підвищеної уваги: тихо ступаючи по підлозі, ви прислухатиметеся до якихось незрозумілих звуків, то ретельно виглядатиме підказки, обмацуватиме дивні предмети, принюхуватиметеся до атмосфери особняка. Спочатку буде здаватися, що все спокійно, Джек слабкий і не страшний, а обіграти його не важко. Але це пастка, не вірте йому. Буквально пройде середина часу і декорації почнуть круто змінюватися. Джокер зустріне вас своєю потворною усмішкою, що навіки в'їлася в його обличчя. І тут вже буде важлива швидкість та злагодженість усієї команди. Часу на нудні роздуми та «притягнуті за вуха здогади» не буде – лише чіткі, вивірені дії та повна холоднокровність, яку так складно зберегти під демонічний регіт Джокера.

Якщо хочете відчути гострі відчуття не від банальних «лякалок», а від красивих загадок геніального лиходія Джека Нап'єра, записуйте адресу: провулок Бутишев, 21. Escape Quest. І захопіть з собою хоч одного досвідченого, його досвід допоможе уникнути прикрих помилок, властивих новачкам. Але, якщо такого у вас немає, сміливо вирушайте за вказаною адресою наперекір усьому – перемога над Джокером буде ще солодшою.

З достоїнств квесту «Легенда Джокера»

Квест суперантуражний. А перехід між приміщеннями це тема для окремого оповідання. Навіть досвідчені квестери отримають величезне задоволення від незвичайності того, що відбувається. Такого ще ніхто не робив. Всі загадки логічні, послідовні і їх рівно стільки, щоб заповнити весь ваш час вщент.

  З недоліків квесту "Легенда Джокера"

  Наприкінці гри є момент, який можна назвати, як «гра у грі». Цей момент важливо пройти швидко та злагоджено, т.к. саме від нього залежить результат всього дійства. Просто будьте готові до цього і не панікуйте.

Квест «Легенда Джокера» дуже антуражний та захоплюючий, на годину забуваєш усі свої проблеми та турботи, та переносишся у загадковий особняк на околиці Готема. Відмінна ідея, щоб класно провести час невеликою компанією. Дуже рекомендуємо цей квест до проходження. Шикарний післясмак вам забезпечений )

І ще кілька рекомендацій для шанувальників пригод.

Вас однозначно не залишать байдужими ці два найцікавіші квеструми: «Корпорація монстрів» та «Форт Боярд».

Вибрати квест кімнату у Києві

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?