;
ukr
Показати всі результати
Назад

Вся правда про доктора Лектора в квесті «Логове Ганнібала»

Чи відомо вам, що мізки квестерів я вважаю особливим делікатесом? - Лікар Ганнібал Лектор.

Ти вриваєшся в його кабінет. Блискавично обводиш помешкання поглядом через приціл свого «ковка». Встигаєш вразитись витонченому смаку цього психопата, але часу мало і ти, опустивши пістолет, починаєш шерстити кожен куточок диявольського лігва. Адже десь у самому його утробі заточений твій напарник. Живий чи…

Ні, це не сценарій нового трилера від Томаса Харріса, а сюжет квесту «Логове Ганнібала» м.Київ. Я давно переконався, що майбутнє квестів - за історіями, в які вони здатні завантажити своїх гравців. Якщо квест-кімнати залишалися б просто набором загадок, що дозволяють відкрити фінальні двері, то любов до них закінчувалася на позначці кімнат десь із двадцять із суворим вердиктом – «нудно»! Але саме можливість пережити події, які, на жаль чи на щастя, не доступні в реальному житті, змушує квестерів відчиняти нові й нові двері.

Гасло компанії каже: «Це не фільм. Це реальність". Ось тут готовий посперечатися. Грамотне озвучення, яке передає настрій і занурює в атмосферу, несподівані повороти сюжету залишають від квесту враження, як від крутого трилера, де ви граєте головну роль. А цікава ігрова механіка і круті тематичні загадки не дають забути про те, що це - все ж таки гра. До речі, рівень складності квесту дуже високий, тому якщо хочете дізнатися всю правду про доктора Лектора, то не соромтеся взяти зайву підказку. На окрему увагу заслуговує вихід з кімнати, але про це вам доведеться дізнатися вже особисто. Зібравши докупи всі найкращі інгредієнти, Кадрум виявив нам рецепт шикарного ескейп-руму. Видно, що Ганнібал розуміється на хороших рецептах;)

 

P.S. За рівнем отриманих вражень від гри, «Логове Ганнібала» впевнено закріпився у трійці моїх найулюбленіших ескейп-румів України. Грайте в квести та приємного апетиту!

 

Також вам радимо відвідати інші квести цього провайдера. Як, наприклад, Черепашки ніндзя і Гра престолів.

Автор: Евгений Сильвестров

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?