;
ukr
Показати всі результати
Назад

У гостях у капітана Моргана у квесті «Логове пірата»

Ви в гостях у капітана Генрі Моргана. Сюди вас запросили ваші друзі на підставі «костюмованої вечірки». Ви всі разом спускаєтесь у призначене місце, і тут виявляється, що вечірки немає. Двері за вами вже замкнені і ви не можете звідси вибратися. Озирнувшись довкола, ви розумієте, що це в'язниця!

 

Капітан Морган замкнув вас тут і відійшов на палубу, щоб роздати вказівки своїм матросам. Навколо жодних підказок: ні екранів, ні стрілок, ні покажчиків, які приведуть вас до виходу та збережуть ваше життя.

Наші квест кімнати у Львові

Капітан постарався, щоб ваше перебування в цьому місці було якнайжахливішим і неприємнішим. У цій кімнаті все залежить лише від вас.

 

На столі розкидані різні дрібниці: тут і пістолет капітана Моргана, і атрибути його гардеробу, і навіть недописані листи. Навколо голі стіни та тьмяне світло.

 

Складається враження, що у цих стінах відбувалося щось дуже страшне. Ви втрачаєте відчуття часу і націлені лише на одне: вибратися з цього місця якнайшвидше. Якщо озирнутися, то ви помітите, що знаходитесь у в'язниці не одні. Дехто з піратів залишився тут назавжди.

 

Капітан Морган, уславлений улюбленець долі, і все, що він задумав, збувається. Тому ваша команда має бути дуже дружною та згуртованою для того, щоб вибратися з в'язниці. Ви не можете зупинити гру, а повинні пройти її від початку до кінця, адже невідомо, що вирішить зробити з вами пірат Морган.


Після цього оповідання вам просто необхідно вирушити у захоплюючу подорож під назвою – квест «Скриня мерця. Пірати Карибського моря".

А якщо ви хочете подарувати подібну пригоду своїй дитині, ми радимо звернути увагу на квест «Пірати Карибського моря» в ТРЦ «DreamTown 1».

Автор: Funtime

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?