;
ukr
Показати всі результати
Назад

Стильний квест

Аналіз тестування квесту "Музей неможливих фігур" від проекту "60"


Якщо минулого разу в якості «піддослідних кроликів» була обрана переважно чоловіча команда розробників нашого веб-сайту, то цього разу ми вирішили, що буде правильно відправити на тестування жіночу половину нашого колективу, яка включає дизайнера Юлю, більд-редактора Ніку , координатора соціальних проектів Катю та нашу офісну фею Надю. Реєстрація на веб-сайті зайняла лічені секунди, після чого з нами зв'язалися по телефону та підтвердили час.

 

Квеструм «Музей неможливих фігур» знаходиться на Подолі (не знаємо, з чим це пов'язано, але більшість пропозицій розташовані саме в цьому районі Києва) у симпатичній триповерховій будівлі. Ресепшин дещо нагадував аптекарський магазин і був схожим на знаменитий «Прінстон Плейнсборо». Це налаштовувало на певний лад. Після чого відчинилися двері в «музей», і час пішов.

 

Після закінчення гри ми трохи зніяковіли з приводу суми оплати, яку необхідно було обрати самостійно. Але, порадившись із «внутрішнім критиком» дійшли висновку, що сума, сплачена за попередній досвід буде цілком адекватною та достатньою.

 

Більд-редактор Наш Київ.UA, Вероніка Кірєєва: «Загалом і загалом мені сподобалося. Логіка у грі досить нескладна, але наголос робиться не тільки на цифри та підбір шифру. Одні загадки були досить стандартними для квест-кімнати, над іншими, творчішими, треба було серйозно подумати. Нам підказували кілька разів. Взагалі сподобалася ідея використовувати роботи Моріса Ешера як елемент загадок, причому вони щільно пов'язані з «сюжетом» гри. Дуже цікавий антураж у кімнаті, все у єдиній стилістиці. Спочатку вона здається зовсім порожньою, але згодом утворюється новий реквізит. Нам сказали, що копії робіт Ешера спеціально замовляли із Голландії. Плюс ще робили на замовлення деякі ігрові елементи. Особливо вони пишаються своїм паркетом у вигляді тесселяції або, по-простому, мозаїки з ящірок з дизайну Ешера».

 

Продовжити музейну тему можна у мега цікавих квеструмах «Антимузей» та «Ідеальний злочин».

Автор: Наш Киев ua

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?