;
ukr
Показати всі результати
Назад

Школа магії у квесті «Секрети Гоґвортсу»

Якби не існувало квест-кімнати «Секрети Гоґвортсу» – її терміново треба було б створити.

І авторам проекту «Ловиця» це цілком вдалося!

Учора колектив порталу Quest Games побував у кімнаті, яка об'єднала в квесті історію про магічний університет, гру в Зілляварення та трохи справжньої магії. Зустрічав нас Сашко – один із авторів гри. При вході ми отримали обов'язкові учнівські атрибути - чарівні палички та мантії (будьте пильні: навіть у невмілих руках заклинання «Вглазус втиканус!» чудово працює. Вважаю, що занурення вдалося!

 

Кімната – затишний кабінет практикуючого мага. Навколо - безліч літератури, інструменти для гри в квідич і цілий арсенал усіляких зілля. А ще – атрибутика магічних факультетів, портрети викладачів, загадкова сова-з-Тріпстера, ну, і, звичайно, відчуття таємниці.

                

Першу загадку ми вирішили майже випадково, наступну – взагалі не очікуючи, що щось вийде (все-таки магія у цій кімнаті працює). Над наступними кроками довелося подумати, і кілька разів звернутися за підказкою до оператора. Втім, всі загадки були логічними, і за рахунок компактності кімнати не виникало питань до того, куди застосувати знайдений ключ або шифр. Звичайно, не обійшлося і без сюрпризів, але – приємних! Серед них - рушник та цукерки :)

 

Є й пара знайдених нами лайфхаків. Один - про чутність оператора: фонова музика перекриває голос, але ви можете налаштувати гучність прямо на самих колонках. Другий - про час: у кімнаті немає табло, але уважний гравець може помітити, що антуражний годинник на ланцюжку йде правильно, і по ньому цілком можна відстежити, наскільки ви вкладаєтеся у відведені 60 хвилин.

Загальне враження від квесту кімнати «Секрети Хогвартсу»

Кімната залишила відчуття приємного задоволення: загадки вирішувалися, механізми працювали, зілля - варилися. Кімната цілком підійде як новачкам, так і досвідченим гравцям. А для фанатів Гаррі Поттера – однозначно рекомендована до відвідин!

Дуже дякую команді «Ловка» за запрошення. Чекаємо на відкриття наступних кімнат.

Отримати своє запрошення до Школи магії ви можете на сторінці квесту «Секрети Гоґвортсу».

Якщо ви – шанувальник Поттеріани, радимо почитати огляд квесту кімнати «Гаррі Поттер і Дарунки Смерті».

 

Ваш QuestGames.

Автор: Администрация QuestGames

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?