;
ukr
Показати всі результати
Назад

Смертоносний вірус у квесті «Umbrella: Вулик»

Мені завжди було цікаво дізнатися, що відчуває людина у свій перший робочий день у найбільшій у всесвіті фармацевтичній корпорації. Хвилювання? Так мабуть. Тепер ти – частина величезного злагодженого організму і твій внесок – це, насамперед, відповідальність. Гордість? О, звичайно ж! На твоєму бейджі красується знаменитий біло-червоний логотип Umbrella. Навколо білі стіни коридорів, монітори, шафи з різнокольоровими пробірками. І все це суперзасекречено десь під землею в Арклейських горах поблизу міста Раккун.

Ви запитаєте, як можна було проміняти вітряне, повне пригод життя квестера на похмуре існування лаборанта, нехай навіть у найкрутішій корпорації. А я вам відповім, ніхто нічого не змінював. Це частина місії. І нехай привітна пані, яка розповідає нам про корпорацію, думає, що ми стали її частиною. Насправді наше завдання – похитнути її підвалини та знешкодити Т-вірус. Так Так. Насправді Umbrella – це фармацевтичний монстр, який лише прикривається слоганом «Наш бізнес – саме життя». Насправді ж у надрах численних лабораторій Umbrella ведуться розробки найпотужнішої біологічної зброї, здатної знищити людство. І ось у цьому наша команда, нібито «новачків», повинна їм завадити.

Як ви напевно здогадалися, це завдання було не з легких. Тим більше, що на правоохоронці у лабораторії «Вулик» стоїть Червона Корольова – система штучного інтелекту, розроблена в корпорації Umbrella.

Сюжет нашої пригоди став розгортатися буквально блискавично, як пружина, що вискочила з корпусу. Напруженість була настільки високою, що ми грішною справою подумали, що наш перший день у корпорації стане й останньою, причому в житті. На голову нашої згуртованої команди випало забагато випробувань, вистачило б на цілу роту спецназу. Але де наша не пропадала, впоралися. Квестерський досвід став у нагоді як ніколи.

Чи нам було страшно? Так, було, коли ми побачили, на що Т-вірус здатний перетворити цілком милу людину, яка ще півгодини тому розповідала нам про тонкощі роботи в корпорації. А тут ще ця Червона Королева та її голос, що вбурав в голову. І як тут не втратити самовладання? Деякі в нас його таки втратили, з жахом намагаючись сховатись хоч десь від усього цього кошмару. Але нічого, легкий струс і вони знову були в строю.

Місію ми виконали, але ви б бачили, як ми залишали «Вулик». Це було справжнє кіно, блокбастер, шедевр. Заради цієї миті, можна погодитися ще кілька разів «влаштуватися» на роботу в Umbrella.

До речі, у них там є кілька вакансій. Отже, якщо хочете підбадьорити кров, вирушайте на співбесіду в серце Umbrella, в «Вулик». І отримайте справжній кайф з першого дня на роботі своєї мрії.

Мені завжди було цікаво дізнатися, що відчуває людина у свій перший робочий день у найбільшій у всесвіті фармацевтичній корпорації. Тепер я знаю…

 

З достоїнств квесту:

Квест «Umbrella: Вулик» вражає з перших хвилин своїм ідеальним інтер'єром та абсолютно нетривіальним початком гри. Коли перебуваєш на локації, не залишає відчуття, що ти в майбутньому – все настільки технологічно, тонко продумано та фантастично чудово реалізовано. Рівень складності загадок – середній. Вони чудово вплетені в сюжет гри. Є багато цікавих знахідок та моментів, яких не зустрічали в інших ескейпах. Дуже важливою є згуртована командна робота. Без неї шансів вибратись немає. Особливо сподобалася кінцівка – просто справжнє шоу.

З недоліків квесту «Umbrella: Вулик»

Нам хотілося трохи більше загадок)) Але це суб'єктивно. Можливо комусь і цих загадок буде багато))

Як підсумок:

Квест «Корпорація «Umbrella»: Вулик» однозначно входить до ТОП-5 найкращих нових кімнат Києва. Якщо ви хочете побувати в гідному ескейп-румі, створеному в найкращих традиціях квест-індустрії, то саме сюди. І зовсім не важливо новачок ви, або гуру, кімната вас підкорить і залишить стійкий післясмак відмінної пригоди.

P.S. А перфоманс - це зовсім не страшно, зате видовищно та антуражно.

На цій же локації, є ще один чудовий кіноквест, що вражає своєю реалістичністю. Про нього можна прочитати в огляді – «Вийти іншим із квесту «Втеча із Шоушенка».

Треба сказати, що у провайдера Teleport всі квести зроблені просто ідеально як з погляду загадок, так і з точки зору антуражності. Візьмемо, наприклад, квеструм «Іспит». Саме після таких квестів хочеться на запитання: «Чи дивився ти «Іспит»? Відповісти: «Так, я в ньому грав!»

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?