;
ukr
Показати всі результати
Назад

Переможна справедливість у квесті «Ва-Банк»

Ми заробили грошей і вирішили покласти їх на рахунок у «Банку». Здавалося б, тепер можна спати спокійно, жити на відсотки і нічого не відмовляти. Але власники банку вирішили інакше і шляхом нескладних махінацій надали собі наші заощадження. Знайома ситуація, багато хто пройшов через щось подібне. Суди, адвокати, преса – все без толку. І тоді ми зрозуміли, що треба самим забрати свої гроші. Без зайвого шуму та пилу. Не дарма ж ми граємо в квести. Проходили й не такі історії.

І ось година Х настала. Ніч. Напівтемрява в коридорах банку. Десь чується приглушене похропування охоронця, який не чекаючи на непроханих гостей, злегка «прийняв» для покращення настрою. У нас у розпорядженні лише 60 хвилин до світанку, щоб потрапити до сховища та забрати свої кревні. Ми – чесні, чужого нам не треба.

Банк не простий, суцільні загадки, коди, потужний захист. Від страху в чомусь помилитися, ми подекуди потрапляємо в ступор, але беремо себе в руки і продовжуємо. Адже гра коштує свічок. Періодично прислухаємося, чи не прокинувся охоронець, тоді наші шанси впали б нанівець, та й втекти було б складно. Але він спить, мабуть, «прийняв» достатньо. Ось він – людський фактор, можна ставити які завгодно захисту, а ось така одна людина може всі їх звести нанівець. Поки ми просувалися до заповітної мети, зустріли на заваді ще кілька зачіпок, залишених безтурботними працівниками банку нам у подарунок. Завдяки їм, своїй кмітливості та впертості, ми таки розгадали всі завдання та потрапили до заповітного сховища. Скрегіт ключів у замкових свердловинах і комірки повні грошей відкриваються нашому погляду. Тепер головне – швидкість. Адже година закінчується. Далі все було, як у прискореному перемотуванні відеострічки. Опритомніли вже в безпечному місці, щасливі, що вийшли, і головне – з грошима!

Ось так гра в квести допомогла нам відновити справедливість.

Дуже корисне захоплення, за короткий час вчить краще, ніж університет)

 

З переваг квесту «Ва-Банк»

Відмінні загадки, що повністю відповідають легенді гри. Дуже жива атмосфера нічного банку. Цікаві та зручні девайси, які видаються гравцям перед початком. Усі механізми у чудовому стані, не було жодних збоїв. Прекрасна та доброзичлива підтримка оператора.

З недоліків квесту "Ва-Банк"

Єдине, що хочеться порадити творцям кімнати це після гри попереджати: «Ніколи не намагайтеся повторити це в реальному житті!»

Як підсумок:

Квест "Ва-Банк" - складний, динамічний, але завдяки відмінному логічному піврядку вибудовування загадок, його цілком під силу пройти навіть новачкам. Відмінно підійде для веселої компанії, буде потім, що згадати на дружніх посиденьках. Рекомендуємо цю кімнату, заради неї варто приїхати на квест-уїкенд до Львова.

А ще у цього провайдера варто відвідати квеструми «Код да Вінчі» та «Шанхайське розслідування».

Квест кімнати Одеси

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?