;
ukr
Показати всі результати
Назад

Спали калорії в квесті, або екшн - крута альтернатива тренажерному залу

Найсвідоміші з нас, ті, які беруть відповідальність за своє життя на себе, які дотримуються режиму, їдять лише корисні продукти, «не зловживають, не перебувають і не замішані», обов'язковим пунктом включають до свого щільного графіка життя тренажерний зал. Є менш затратні шляхи досягнення гарної форми – пробіжки, плавання, туристичні походи та інші «одноманітні напруження» для м'язів та тіла. Зал - це теж одноманітно, тільки зустрічі з цікавими людьми (якщо такі перетинаються з тобою під час тренувань) можуть ще якось прикрасити навантаження, жими, розтяжки, присідання та інші віджимання поту та калорій.

Зовсім інша річ спортивний квест. Насамперед тому, що в його основі лежить не навантаження, а емоційна складова. У тебе і твоєї команди є мета та завдання, є шлях і є обмеження часу. А ще навколо тебе не нудні тренажери, а бомбарні декорації, незвичайні механізми, заховані загадки і всякі вау і навіть вау-вау ефекти) Навіщо перетворюватися на похмурого фізкультурника, що стоїть до посиніння в планці або майбутню бодібілдершу, що підраховує загальну вагу млинців. Навіщо такі зусилля, якщо є здорова альтернатива?

Не вірите? Тоді ось вам лише кілька фактів про екшн-квести, в яких можна прокачати всі свої м'язи, навіть у голові))

В екшн-квестах треба виконувати завдання на спритність, силу, швидкість та уважність. Зазвичай, вони вимагають спеціальної фізичної підготовки. Така розвага під силу будь-якій людині.
Кожна квест-кімната, включаючи екшн, має свою унікальну легенду. Погодьтеся, це надає якогось глибокого змісту всім наступним твоїм діям. А який глибокий зміст у одноманітних рухах на тренажерах?
Крім спортивних завдань в екшнах є безліч завдань на логіку, кмітливість та уважність. Після такої гри ти почуваєшся не тільки сильним і підтягнутим, а ще й мега-розумним) Твоя повага до самого себе росте просто на очах)
Найчастіше квести в жанрі екшн побудовані таким чином, що в них можна ходити нескінченну кількість разів, покращуючи свої результати з кожною новою грою.
Після активного квесту в тебе залишається приємний смак, ніби ти повернувся з чумової пригоди або знявся в кіно (тут важливу роль відіграють фантастично круті декорації в квест-кімнатах).
Для змішаних команд (хлопчики-дівчата) участь у такій грі – чудовий привід хлопцям проявити себе, а дівчатам – перевірити своїх коханих на міцність.
Ну що? Переконали? Тепер треба закріпити. Де? Та ось:

"Люди Х"

 

У цьому квесті гравцям слід пройти 6 різних випробувань. На шляху до перемоги доведеться подолати і прірви, і пастки, і лабіринти, і темряву.

"Mad Max"

 

Тут на вас чекає 13 ігрових зон, що розташувалися більш ніж на 230 кв. Справжня гра на виживання!

"Форт боярд"

 

У «Форті» ваше завдання – дістатися до скарбниці, пройшовши через 11 локацій із найрізноманітнішими завданнями. Буде важко, але дзвін монет, що падають, поверне вас до життя.

 

Не витрачайте свої сили в тренажерних залах, прибережіть їх для квестів)

Автор: Виктория Шевчук https://questgames.ua/comments?uid=8994

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?