;
ukr
Показати всі результати
Назад

Ти та я, та ми з тобою. Які квести вибрати команді із двох осіб?

Насправді практично будь-яку квест-кімнату абсолютно реально пройти вдвох, якщо в ній немає загадок, для вирішення яких просто життєво необхідна участь трьох-чотирьох осіб. Зазвичай це зазначено в описі квесту. Хороша новина, що такі кімнати зустрічаються дуже рідко.

Чому багато квестів цікавіше проходити невеликою командою:

Більше вільного місця. Формула "У тісноті, та не в образі" в ескейпах не працює, тому що часто локації, в яких розташувався квест досить скромні по площі і, погодьтеся, зовсім не весело, коли гравці штовхаються і наступають один одному на ноги.
Ви побачите та розгадаєте всі загадки. З великими командами занадто часто трапляється так, що поки ти пораєшся з якимось кодовим замком, хтось уже тріумфує з приводу розгаданої ефектної загадки в іншому приміщенні.
Коли вас двоє, вам легше домовитися та ухвалити рішення. Тільки уявіть на хвилину, які розгоряються суперечки між гравцями, коли думки щодо рішення поділяються не навпіл, а на чотирьох.
Є ще одна помилка: "Одна голова добре, а чотири краще". Нічого подібного. Перебуваючи у стані мобілізації всіх інтелектуальних та фізичних сил, два гравці набагато швидше знаходять вихід. Ну, а якщо ви почали буксувати, на допомогу завжди готовий прийти всезнаючий і всевидящий оператор. І, повірте, немає нічого соромного в тому, щоб підказувати. Адже суть гри не в тому, щоб продемонструвати свій високий IQ, а в тому, щоб відчути атмосферу того, що відбувається, і насолодитися красою загадок.

Наші рекомендації, в яких ескейпах вам буде особливо комфортно вдвох:

Квест кімната «Іспит»

 

Квест створений за мотивами однойменного фільму і просто вражає своєю реалістичністю. Якщо не дивилися фільм, обов'язково зробіть це напередодні гри.

Квест «Таємниці да Вінчі»

 

Це квест більше схожий на музей винаходів великого генія Леонардо да Вінчі, в якому на кожному кроці на вас чекають дуже красиві та незвичайні загадки.

Ескейпрум «До чого тут Панда?»

 

На перший погляд, може здатися, що це квест для дітей. Але це велика помилка. Дітям там буде цікаво навряд. А ось невеликій команді дорослих гравців буде над чим поламати голову в кімнатці милої дівчинки.

Якщо вас зацікавила ідея пройти квест командою з 2-х осіб, ви можете підібрати для себе безліч різноманітних ескейпів у розділі «Квест-кімнати для двох у Києві».

Автор: Виктория Шевчук

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?