;
ukr
Показати всі результати
9.95/10
Загальний рейтинг
На основі 1040 оцінок
9.9
Атмосферність
9.9
Сюжет
10.0
Обслуговування
1:05
Середній час проходження
Кількість
гравців
2–4 (5)
Мінімальний
вік гравців
15+
Тривалість
квеста
01:20

У відомій великій компанії з'явилася вакансія, про яку можна лише мріяти. А професійні навички, які потрібні кандидату, абсолютно точно відповідають Вашим. Дізнавшись про це, Ви, зрозуміло, відразу подали всі резюме на здобуття ласої посади. Ви готові до того, що конкурс на цю вакансію буде дуже складним і проходитиме у кілька етапів.

Кому ж не захочеться спробувати щастя та отримати таке чудове місце? Прийшовши на співбесіду в центральний офіс компанії, Ви чудово справляєтеся з усіма завданнями, і конкуренти мають менше шансів обійти Вас. Тепер Вам доведеться дати відповідь на останнє «контрольне» питання, від якого залежатиме Ваша доля. Все було б просто, якби Вам було відоме питання… У цьому полягає завдання хитромудрих роботодавців. Перебуваючи в закритому офісі, під наглядом прихованих від очей відеокамер спостереження, Вам доведеться з'ясувати, що за питання загадали ваші рекрутери і не забудьте правильно відповісти на нього. Квест кімната «Іспит» у місті Київ за допомогою антуражного оформлення, музичного фону та цитат з однойменного кінофільму допоможе Вам поринути в атмосферу відомої історії. Квест «Іспит» насичений головоломками та цікавими завданнями, сповнений механізмами, що дає можливість зробити проходження квесту ще більш захоплюючим та динамічним. А рольова участь квестерів та наявність костюмів, зробить цю гру незабутньою! Крім того, в квесті кімната «Іспит» містить непередбачені розвитку сюжетної лінії та передбачає два варіанти завершення гри. Ми чекаємо на Вас у квест «Іспит». Впевнені, Ви зможете дати правильну відповідь на запитання!

Увага: потрібна передоплата у розмірі 300 грн

Докладніше

Teleport, Київ, вул. Тарасівська 28/63

info@questgames.com.ua

Забронювати зараз
22 лютого, Четвер, Сьогодні
23 лютого, Пʼятниця, Завтра
24 лютого, Субота
25 лютого, Неділя
26 лютого, Понеділок
27 лютого, Вівторок
28 лютого, Середа
29 лютого, Четвер
1 березня, Пʼятниця
2 березня, Субота
3 березня, Неділя
4 березня, Понеділок
5 березня, Вівторок
6 березня, Середа
Відгуки гравців
Залишити відгук
Юрій 8 місяців тому 07.07.2023 19:15:14
Ігор на порталі 0
Відгуків 2

Нас було 4. В цілому квест не поганий, проте є певні але... Напередодні деякі з нас подивились фільм, однак це не зовсім допомагало. Є певний реквізит який не був задіяний у завданні, коли перейшли на другий рівень то взагалі розпочалась інша сюжетна лінія. Не хочу спойлерити, та раптом ми опинились в історіі з Термінатором. І деякий реквізит чомусь з 1-ї частини треба було реалізувати у 2-й. До чого тут термінатор коли назва квесту екзамен не зрозуміло. Це збивало з пантелику. Кайфу нажаль отримали недостатньо як у Втечі з Шоушенк.

Атмосферність 8
Сюжет 5
Обслуговування 9
Час проходження 55 хв.
test test
Проходження підтверджено
11 місяців тому 21.03.2023 13:18:25
Ігор на порталі 3
Відгуків 3

Дуже крутий квест навіть для тих, хто пройшов вже більше 100+ квестів. Цікаві загадки та інтреьєр. Раджу 100%

Атмосферність 10
Сюжет 10
Обслуговування 10
Час проходження 45 хв.
Катерина 12 місяців тому 27.02.2023 11:05:53
Ігор на порталі 0
Відгуків 12

Однозначно потрібно спочатку подивитись фільм, бо ми зробили навпаки:) Квест неймовірний. Одразу ж занурює в атмосферу. Мало того, що він по фільму, так ще й дуже складний! Було трохи важко:) 11/10

Атмосферність 10
Сюжет 10
Обслуговування 10
Час проходження 80 хв.
Зворотний дзвінок
This field required.
This field required.
Залишити відгук
0/3000
Як ви оцінюєте квест
Атмосферність
Рейтинг 0 із 10
Сюжет
Рейтинг 0 із 10
Обслуговування
Рейтинг 0 із 10
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?