;
ukr
Показати всі результати
Назад

Ніч у квесті «Музей неможливих постатей»

Напевно, Ви вже досить чули, що тим, хто не шукає собі пригод, ночами в музеї краще не потикатися. Кажуть, після відходу останніх відвідувачів експонати беруться активно жити своїм життям. Цілком може виявитися, що персонажі картин ходять один до одного в гості, а нерухомі вдень статуї пускаються у запальний танець. Про всі ці способи проведення часу можна фантазувати і припускати, проте складно уявити собі, що ж може творитися в особливому музеї – квеструмі «Музей неможливих постатей». Якщо хочете побачити на власні очі – ласкаво просимо у володіння Майстра!

     Тутешні експонати і при денному світлі можуть посперечатися зі звичними нам законами фізики, а коли вже опускається вечір... Стражник Світу Ілюзій створив неймовірні твори, чи то лякаючі, чи даруючи натхнення. Здається, йому були невідомі великі істини тривимірної реальності. Або, навпаки, автор намагався сперечатися з відомими правилами, ігноруючи їх і всіляко намагаючись довести вірність своїх принципів. Тут зображені речі, здатні надовго зайняти Ваш розум відвертою парадоксальністю. Однак не відволікайтеся надто на глибокі роздуми - час не грає на Вашій стороні. Варто зосередити увагу на вирішенні різноманітних завдань, які люб'язно підготував Вам Стражник.

Наші квест-кімнати Харкова

Одні здадуться Вам складними, а насправді дозволяться за лічені хвилини, інші, навпаки, будуть елементарними на вигляд, а промайнути з ними доведеться довше. Адже перший погляд у Світі Ілюзій – ненадійний посібник, на всі речі тут варто дивитися під різними кутами, щоб зрозуміти їх справжню сутність. Майстер створив неможливі постаті за своїм задумом, а Вам необхідно прийняти його правила гри та виграти її!

Для посилення враження пропонуємо вам ознайомитися з ще одним оглядом цієї кімнати - Стильний квест «Музей неможливих фігур».

Якщо вам все сподобається, то радимо ще відвідати квест «Таємниці та Вінчі». Він наповнений гарними загадками та незвичайними артефактами.

Автор: Квестолог

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?