;
ukr
Показати всі результати
Назад

Доля світобудови у квесті «Проект GENESIS»

А ось ви вірите в апокаліпсис?
Чи зберігаються в затишному куточку вашого будинку недоторканний запас сірників, консервів та медикаментів?
Чи маєте ви особливий план на випадок загрози існування людства?
Можливість перевірити свої сили та здатність вижити у важких умовах постапокаліптичного світу дасть вам квест кімната «Проект: GENESIS» від творців Don't Panic. Можливо, від вас залежатиме подальша доля всесвіту. На всі героїчні подвиги у вас не більше години. Отже, приступимо...
Насамперед ведучий заявляє вам, що легенди перед грою не буде.

 

– Як не буде? - Запитайте ви. - Так, та не буде. А знаєте чому? Вона вам просто не знадобиться. Все тут влаштовано так, щоб «ефект занурення» був максимальним. Антураж кімнати сприяє відчуттю абсолютної реальності і створює абсолютно незабутню атмосферу. З перших секунд в ігровому просторі гравець відчуває себе частиною якогось таємничого задуму, учасником досить небезпечної і водночас надзвичайно захоплюючої пригоди.
Загадки цікаві та грамотно продумані, а рішення нелінійні та захоплюючі. Проте, гра не вимагатиме жодних спеціальних навичок та знань. Все, що вам потрібно - це включити свою уяву, увагу та кмітливість. Далі «Проект: Genesis» всіляко сприятиме отриманню максимального задоволення від гри.


На окрему увагу заслуговує сюжетна лінія. Сценарій досить динамічний і інтерес учасників не слабшає ні на мить протягом всієї гри.

Наші квести в Одесі

На кожному кроці чекають на «смачні» об'єкти, несподівані рішення та цікаві подробиці. Ще один плюс сюжету в тому, що його рівно стільки, скільки необхідно для створення настрою та логіки ходу гри. Жодних зайвих деталей, - все в міру. Відчутний чудовий смак і багатий досвід творців кімнати.


Гра проходить на одному диханні, а приємні та захоплюючі емоції при виході з кімнати б'ють через край. Можна з упевненістю стверджувати, що «Проект: Genesis» одна з найякісніших та найцікавіших квест кімнат, у яких нам доводилося бувати. Не важливо, знавець ви, любитель чи новачок, ця кімната
рекомендована для відвідування всім шанувальникам інтерактивного інтелектуального дозвілля.
Так що все вперед, до хвилюючих пригод! І хто знає, можливо, тепер думка про використання альтернативних джерел енергії здасться вам набагато більш інтригуючою?

 

Якщо ви ще сумніваєтеся – попробувати свої сили у цій пригоді чи ні – прочитайте ще один альтернативний огляд «Постапокаліптичний притулок у квесті «Проект GENESIS».

Для тих, хто любить більш оптимістичну і барвисту картинку, є чудовий за своєю антуражністю квеструм «Аватар».

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?