;
ukr
Показати всі результати
Назад

Акції та знижки у квестах, чи навіщо платити більше?

В принципі, квест – це цілком бюджетна розвага, яка може собі дозволити майже все. Посудіть самі. Якщо в квест-кімнату йде повноцінна команда з 4-х осіб, то ціна для одного дорівнюватиме четвертій частині вартості гри. Це рівноцінно походу в недороге кафе, до театру чи на концерт (концерти зірок у розрахунок не беремо, ціна квитка на одного може обчислюватися тисячами). Якщо ви плануєте квест, як розвагу для своїх гостей на день народження або щось подібне, то, чесно кажучи, взагалі складно уявити собі щось таке бюджетне за ціною, але супер-вау-крутецьке за емоціями.

Виходить все досить ошатно і недорого, але є одне але. Якщо ви відчули, що квести – це ваше, що вони стають частиною вашого життя і урочисто зараховані до рангу вашого особистого «мирного» наркотику, тоді питання ціни за «ось це все» стає дуже серйозним.

Затятий квестер, якому гра вже потрібна, як повітря (а це, щоправда, розвага, що стоїть) за місяць буває, як мінімум, у 4-5 квест-кімнатах. Повторюся, це мінімум. Коли ми втягнулися до цього заняття, у нас виходило 8-10 квестів на місяць. Це не рахуючи квест-турів в інші міста, коли ми могли пройти за 3 дні від 6 до 9 кімнат. А якщо до цього ще додати ситуації, коли команда не повна або, взагалі, грають двоє. Та ще й родина із загальним бюджетом. Тоді захоплення квестами виливається у 5-10 тисяч гривень на місяць. Погодьтеся, сума вже відчутна.

І ось саме в такий момент, як не можна до речі, постає питання про здешевлення конструкції. Вбити цю проблему можна просто та красиво. Знижки. Ось зараз ми вам про них розповімо. Отже, читайте та запам'ятовуйте.

Зверніть увагу на ранкові сеанси (особливо з понеділка до четверга). Як правило, вони дешевші. Ціна починає підростати з обіду і в прайм-тайм досягає свого максимуму. Найвищі ціни ввечері в п'ятницю та у вихідні. Сюди відносяться і свята.

Майже всі квест-кімнати дарують знижку до 20% іменинникам. Таким чином, у день народження разом із компанією можна пройти кілька кімнат, заощадивши до 1000 і більше гривень.

Багато кімнат практикують знижки при проходженні 2 кімнат підряд. Зазвичай, це -10% на другу кімнату.

Якщо ви пройшли квест і хочете відвідати кімнату цієї мережі в інший день і готові зробити по ній передоплату, ви точно отримаєте знижку.

Часто кімнати проводять різноманітні акції та дарують знижки, приурочені до якихось подій (чорна п'ятниця) або свят (Новий рік, 8 Березня, Хелловін).

Крім того, ви можете отримати приємні бонуси, якщо зачекініться в квест-кімнаті або розмістіть своє фото в соцмережах з відгуком про квест і відповідним хештегом.

Є ще знижки для двох (особливо їх люблять робити на День закоханих) або якщо всі гравці – дівчата))

І насамкінець, не можна не сказати про те, що постійні гравці можуть отримати клубну карту улюбленої мережі квест-кімнат і отримувати по ній постійні знижки та смачні плюшки на кшталт запрошення на тестові ігри.

Наче все. Якщо щось забули, доповнюватимемо ))

Ах да. Ловіть корисні посилання.

Це море знижок!

А це та сама клубна карта – QuestClubCard

Автор: Виктория Шевчук

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?