;
ukr
Показати всі результати
Назад

Ялинка WOW, або новорічний квест-корпоратив

Новий рік це зовсім незвичайне свято. Таке враження, що чим ближче ми наближаємося до цієї події, тим більше втрачаємо розум від великої кількості вогнів, мішури, ялинок, знижок, червоних шапок Санти і п'янкого передчуття свята. У цю суєтну пору року в наше життя вторгаються корпоративи, брутально охмуряючи навіть найстійкіших. Спочатку всі живуть у їхньому очікуванні, постять минулорічні фотографії та бородатие анекдоти, складають списки «хто піде», вигадують конкурси, вибирають страви та вимотують себе вічним, як світ, питанням: «Що одягти?» Далі все, як у тумані – столи, що ламаються від смаколиць, вино (і не тільки) річкою, танці в обіймах із захмелілими колегами, директорами та перебіжчиками з сусідніх корпоративів. А потім важкий ранок і боязке очікування оповідань колег-непитущів, які тепер знають про тебе набагато більше, ніж ти сам. І так рік у рік. Нудно, панове. Серйозно. У цьому немає нічого цікавого, одні штампи, шаблони та матриці минулого.

А бажаєте крутий корпоратив? Такий, щоб запам'ятати його назавжди і розповідати колегам, що прийшли пізніше, легенди про те, як ви зустрічали 2020-ий. Все просто - вам потрібний квест. І навіть, якщо ви уявлення не маєте, що це таке, запевняємо вас – достатньо одного вдалого попадання в тямущу квест-кімнату для того, щоб стати якщо не фанатом, то шанувальником жанру.

Давайте подивимося, що таке корпоратив із відвідуванням квест-кімнат і як його організувати?

В ідеалі вам потрібна локація, де є відразу кілька квест-кімнат. Тоді ваш колектив ділиться на команди та проходить квести паралельно, з наступним обміном яскравими враженнями.
Оскільки перед Новим роком корпоративи проводять усі, подбайте заздалегідь, щоб забронювати обрану локацію на потрібну дату.
Корпоратив із квестом – це завжди пригода, причому незабутня. Що? У вас і так вистачає пригод на корпоративах? Не хочу засмучувати, але пристрасні танці на столі з дружиною боса – це не пригода, а, як мінімум, виклик на килим через пару днів або звільнення, якщо хтось із «доброзичливців» викладе відео в мережі.
Якщо ви грамотно підійдете до питання та забронюєте заздалегідь простору локацію, де крім квестів є ще приміщення для вечірок, тоді ви можете весь корпоратив провести в одному місці – з легкими закусками, коктейлями, танцями, іграми та бенгальськими вогнями. А квест буде вишнею на новорічному торті.
Запам'ятайте – жоден корпоратив у кафе, ресторані, заміському комплексі тощо. не залишить вам на згадку стільки (!) Офігенно-класних фото, як фото з квест-кімнат. Пам'ять на все життя та вибух емоцій у вашому Інстаграм гарантовані.
Зазвичай, після квесту всі команди виходять на таких емоціях, що градус тримається ще кілька днів. А тепер уявіть, що буде з вашим колективом у незнайомому, закритому просторі, а не у звичному офісі. А якщо це хорор-квест, та ще й з актором? Уявіть, як перерозподіляти ролі. І хто знає, чим усе це закінчиться? )))
Ну от зараз ви знаєте, як провести корпоратив. Тепер кілька цікавих місць, на які варто звернути увагу:

«Mission Possible 2»

 

Велика за площею локація, є кілька залів для вечірок, дві квест-кімнати та дуже яскравий «Космічний лабіринт»

«Джуманджі»

 

На локації 5 тематичних квест-кімнат, лаунж зона (на 15 осіб) та яскрава фотозона.

"Робін Гуд"

 

Локація знаходиться у чудовому лісі за 3 км від метро «Житомирська». До ваших послуг 3 квест-кімнати та інші активні розваги.

Не повторюйте шаблони минулого. Найкращі новорічні корпоративи трапляються лише у квестах!

Автор: Виктория Шевчук

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?