;
ukr
Показати всі результати
Назад

Камера! Двигун! Знімаємо квест

Кожен із нас хоча б раз у житті мріяв знятися в кіно, написати сценарій блокбастера чи познайомитись із відомим актором. Світ кіно якимось чарівним чином манить усіх у свої магічні сітки. Але все це мрії, мрії, а насправді лише невелика частина тих, хто мріє, пов'язує так чи інакше своє життя з кінематографом. А в інших мрії трансформуються в зависання перед ТБ, на Youtube або Megogo.

Ви запитаєте, а до чого тут квести? А ось до чого.

На даний момент квест - це цілком відчутний шанс випробувати себе в ролі головного героя, причому не у фільмі маловідомого режисера, а в справжньому блокбастері. Для цього потрібно зовсім небагато – просто вибрати добротний кіноквест. І тоді на годину, а якщо пощастить і на півтори, ви поринете у невимовну атмосферу кіношного дійства. Навіть більше. У якийсь момент ви втратите відчуття реальності і, відчуття, що ви граєте в кіно, переросте у впевненість, що це реальне життя, ось таке мегазахоплююче.

Не вірите? Тоді ось вам кілька цікавих фактів про кіноквести:

Кіно-квести створюються лише за мотивами бестселерів, гучних та відомих усім фільмів.
У кіно-квесті ви гратимете роль знайомих вам героїв або будете тісно пов'язані з ними.
Бюджет кіноквестів у рази перевищує бюджет середньостатистичної квест-кімнати. Автори зазвичай серйозно вкладаються. щоб відтворити інтер'єр, локації, наповнити своє дітище реалістичною атмосферою.
У кіно-квестах присутні фішки та предмети, вже відомі вам по фільму.
Легенда квесту дуже тісно переплітається із сюжетом фільму.
Загадки у кіно-квестах зазвичай дуже гармонійно вписані у загальну канву гри та відповідають духу та часу фільму-прототипу. Ви не зустрінете звичайний сейф в ескейпі про короля Артура або смартфон у детективі про Шерлока Холмса. А якщо зустрінете, це не кіно-квест.
У більшості кіно-квестів для посилення ефекту є абсолютно феєрична вау-кінцівка, яка, власне, і залишає основний смак.
А ще майже завжди в квесті є музичний супровід, те саме, що і в кіно – знайомі та треки, що полюбилися. Це ще більше надає грі реалізму та азарту, коли мурашки по шкірі і ти розумієш, що ось він – мить тріумфу та вселенської радості))


Ну так що? Чи варто довгі роки згадувати про нездійснене або краще сходити в кіноквест? Однозначно краще. Тільки напередодні обов'язково подивіться фільм. І тоді це буде вибух мозку))

І ось вам трохи кіноквестів для старту:

"Втеча з Шоушенка"

 

Атмосфера цього кіноквесту просто вражає: інтер'єр, одяг гравців, сюжет, робота персоналу. Але найголовніше – це початок та кінець гри. Вас дивують із самого початку, а далі ці почуття тільки наростатимуть, перетворюючись у фіналі на феєрверк емоцій.

«Аватар»

 

У цьому кіно-квесті вам доведеться відправитися на Пандору, пройти там безліч випробувань і, звичайно ж, перемогти наприкінці. Один важливий момент - кінцівка буде дуже крута, тому треба буде зусилля, щоб зібратися і дограти, не відволікаючись.

"Матриця: шлях обраного"

 

Крім того, що цей кіноквест зроблений дуже добротно і витриманий у стилі, він ще й дуже технологічний. Багато загадок просто унікальні і зустрічаються лише в цьому ескейпі.

Так що, не мрійте про Голівуд, грайте в кіноквести ))

Автор: Виктория Шевчук

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?