;
ukr
Показати всі результати
Назад

Щороку 1 січня ми йдемо на квест

Перше січня - це день, який у багатьох починається ближче до вечора з хворою головою, стійким бажанням поголодати тиждень-два і марними спробами згадати хоч щось із новорічної ночі. Потім після нетривалого розгойдування повторюється та сама програма, але вже в інших локаціях: з друзями, батьками, родичами, на природі, в ресторані або на дачі. І що довше новорічні свята, то більше 1 січня стає схожим на «день бабака». Парадокс - начебто і подій море, а за підсумком згадати нічого - ялинка, феєрверк, салати, шампанське, вогні, танці в напівтемряві і на виході - сотні однакових фотографій з усміхненими друзями, що захмеліли, в червоних дедморозівських шапках.

Якщо вам набрид цей затасканий сценарій, є відмінний альтернативний варіант - квест. Після нього у вас 100% буде відчуття не просто новизни, а повного перезавантаження та бажання щось змінити у своєму житті. Це найдієвіший спосіб розпочати нове життя з 1 січня. Жоден тренінг, семінар, майстер-клас, воркшоп не спонукає вас на такі зміни, як квест!

І ось чому:

У квесті ви потрапляєте в інший світ, де ви герой, від дій якого залежить життя інших людей або виконання якоїсь мегаважної місії. Часу на роздуми на кшталт «ок, подумаю про це через тиждень» немає. Ви вмикаєтеся в гру відразу і через пару хвилин забуваєте, що це гра. Ви в іншій реальності. І це дуже круто!
Пару хвилин квесту і ваша голова після безсонної новорічної ночі стає на місце, думки прояснюються, ви концентруєтеся і здатні зробити неймовірне. А зробивши це, ви починаєте дивитись на себе зовсім по-іншому. Ви себе поважаєте ))
Відома фраза "Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш" у квесті набуває зовсім іншого звучання - "Я хочу провести ТАК весь рік!" І це зрозуміло, адже життя квестера крутіше, ніж у актора, він постійно потрапляє з однієї пригоди до іншої.
Пригоди у квесті це взагалі окрема розмова. Атмосферність буває настільки висока, що на думку часто забредає думка: «А чи це гра?». Особливо часто таке трапляється, якщо у квесті є актори. І якщо це хорор. Там уже взагалі не до жартів. Віриш усьому, що з тобою відбувається беззастережно.
А ще в квесті зміцнюється командний дух та дружба. І ти відчуваєш, коли виходиш, що з тобою були люди, з якими хочеш провести весь рік. Ви ж разом вийшли з такої ситуації!
І фотографії. Це справжні фотографії щасливих людей із щирими, а не бутафорськими посмішками, очима, що горять, і непідробними емоціями радості на обличчі. Додайте до цього антуражну обстановку у кадрі, костюми та артефакти. Де таке ще побачиш? Тільки в квестах та кіно ))
А ось вам кілька ідей для того, щоб провести 1 січня не так, як раніше:

"Втеча з Шоушенка"

 

Відмінна пригода за мотивами однойменного фільму з максимальним зануренням у сюжет.

«Треш»

 

Незабутні спогади на все життя і повне перезавантаження вам забезпечені, якщо звичайно вам вдасться вибратися з цієї ситуації живим)

Проект GENESIS

 

Відмінна можливість заглянути в майбутнє і зрозуміти для себе, що людина відповідає за свої дії.

Почни свій рік з квесту і твоє життя ніколи вже не буде колишнім!

Автор: Виктория Шевчук

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?