;
ukr
Показати всі результати
Назад

Квест відбудеться за будь-якої погоди, або в яку пору року краще грати в квести

Ось ви зараз прочитали назву статті і, швидше за все, подумали: «Та тут все просто – у квести треба грати, коли холодно – пізно восени, взимку та ранньою весною. Коли тепло, і так є чим зайнятися». Частково ви маєте рацію. Саме в періоди похолодання в рази зростає попит на всілякі розваги, що проходять у закритому приміщенні, бажано обігрівається, з дахом над головою та затишною зоною відпочинку з кавою та печінками. За вікном дощ, сніг, мороз, хуртовина, а вам усе ні по чому. Вам тепло та вас розважають. Що може бути краще? Насправді, є кілька моментів, які варто врахувати, плануючи свій активний відпочинок у форматі квесту. І ми з радістю поділимося ними.

Влітку грати в квести дешевше, особливо вранці. Ціни в квест-кімнатах зазвичай починають повільно зростати з вересня. Відповідно знижуються вони, коли починається активна фаза відпусток.
Восени чудово заходять хорор-квести з акторами та всякими жахами. І це не через Хелловін. Просто восени організм людини, що відпочив на морях і в подорожах, насичений фруктами та сонячним теплом, менш схильний до стресів, ніж наприкінці зими.
Взимку, коли настає пересичення снігом, ялинками, святами та холодом, а вирватися в теплі країни немає можливості, на виручку приходить старий, добрий квест. Адже тільки в квест-кімнатах, з їхньою реалістичною атмосферою та повним зануренням у сюжет, можна побувати в інших країнах, у казці, у гучному блокбастері і навіть на іншій планеті.
Навесні, коли душа просить чогось такого - любові, наприклад, - відмінно підійдуть затишні квести без шуму і пугалок, де можна усамітнитися з коханою людиною, щоб пліч-о-пліч пройти складний шлях до свободи, порятунку людства або перемоги над своїми комплексами. При цьому місцями блиснути своєю кмітливістю (для хлопчиків), місцями виявити свою вразливість і крихкість (для дівчаток), а якщо пощастить, то влучити підходящий момент, щоб сказати одне одному щось дуже важливе.
Тепер ви розумієте, що квести - це розвага на всі пори року. І абсолютно неправильно говорити: «У квести треба грати восени та взимку». У квести треба грати завжди))

Підбірка квест-кімнат, які відмінно зайдуть у будь-яку пору року

«Корпорація Umbrella: Вулик»

 

У цьому квесті рівень занурення в сюжет настільки глибокий, що ви реально на годину загубитеся і в просторі, і в роки. Ну а коли вийдете, зможете сміливо всім розповідати, що грали у знаменитому блокбастері.

«CHRISTMAS»

 

Не розкриватимемо всі карти, але в цьому квесті ви потрапите в справжню казку, а емоції будуть настільки сильними, що ви перебуватимете під враженням жоден день.

"Мумія: Книга Мертвих"

Хочете пережити цю пригоду? Тоді вам сюди. Щільність загадок, таємниць, спецефектів та драйву просто зашкалює у цьому ескейпі. Вирушайте на пошуки «Книги мертвих» і знайдіть нове знання та силу!

Автор: Виктория Шевчук

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?