;
ukr
Показати всі результати
Назад

Квести, в яких апокаліпсис вже настав

Якщо ви хочете хоча б краєм ока побачити, яким може стати світ, якщо настане апокаліпсис, то квести – саме те місце, де це зробити найбезпечніше. Пропонуємо вам здійснити невеликий екскурс найвдалішими втіленнями цього похмурого сюжету.

Отже, номер один – квест, який уже не перший рік посідає одну з верхніх позицій у топі квестів Києва. Це легендарний проект Genesis. З перших хвилин перебування на локації ви глибоко і невблаганно поринаєте в гнітючу атмосферу безвиході та туги за втраченим життям. Уявіть, на Землі вціліло лише кілька людей – ваша команда. Ви знаходитесь у засекреченій військовій лабораторії, у підземному бункері. Над вами - вигоріла земля, отруєне повітря і, що вбиває все живе, радіація. Навколо вас - зовсім недружні стіни, напівтемні приміщення та дивні механізми. На кожному кроці загадки, таємничі натяки та жодної допомоги ззовні. Можна розраховувати лише на власні сили. Хоча ні, є Голос. Це все, що залишилося у лабораторії від учених, які вели секретні досліди з ДНК людини. І саме вашій команді випадає дуже важлива місія – відродити людство. Круто, правда? Потім буде що розповісти онукам))

 

Якщо вас не злякала похмура атмосфера попереднього квесту, можна сміливо продовжувати мандрувати іншими локаціями, що вистояли в горнилі апокаліпсису. Отже, номер два - квест від компанії Взаперті "Постапокаліпсис". І знову бункер. У принципі це природно. Тільки в бункерах, під землею, і може щось відбуватися, коли смерч війни стер все з лиця землі. протриматися хоча б перший час? Виявляється, ні.Кисню вистачить всього на годину.Треба терміново вибиратися.А як тут виберешся, коли навколо особливо-то і предметів немає.Жодних зачіпок, ніяких підказок.Але жадоба життя сильніше.І ось, ви вже намацали кінець ниточки і починаєте розплутувати клубок головоломок.А далі сюжет вас засмоктує все більше і більше.Ви втрачаєте відчуття реальності і приходьте в себе тільки на поверхні, коли закінчується пригода. Але як шкода, що він закінчився».

 

І ось, ви знову у бункері. На цей раз у Dream Town. Це номер три – квест "Операція Z". На Землі зашкалює радіація. А ви методом спроб і помилок шукаєте, як її подолати. Один геніальний вчений розпочав свої дослідження, але так і не довів їх до кінця. І тепер його справу маєте продовжити ви. Як завжди, на команду покладено велику місію порятунку людства. Звичайно ж ви впораєтеся, адже вже маєте чималий досвід після двох попередніх пригод. Та й загадки тут легше, все логічно та послідовно. Так що не бійтеся і дерзайте. Все у ваших руках.

 

Ось така вийшла подорож місцями апокаліпсису в Києві. Страшне слово, похмура перспектива і як добре, що це лише гра!

Автор: Виктория Шевчук

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?