;
ukr
Показати всі результати
Назад

Шокуюча атмосфера у квесті «Ательє.Перформанс»

"Увага! Зникла людина. Ветеран в'єтнамської війни Джеймс-Вільям Блек. Вік – 35 років. Міцна статура, темне волосся, зріст близько 186 см. Особливі прикмети: на правому передпліччі шрам круглої форми, отриманий від кульового поранення. Якщо ви маєте інформацію про Д. Блека, прохання повідомити місцеве управління поліції».

За сім днів до цього.

Дзвін над дверима задзвенів, коли в Ательє увійшов чоловік середніх років. Злегка пригладивши своє темне волосся, він звернувся до чоловіка, що стоїть за стійкою і акуратно перебирає тканини.

- Перепрошую, ви не могли б мені допомогти.

- Так звичайно. - Чоловік відволікся і підняв очі.

- Я хотів би замовити у вас щось незвичайне для своєї нареченої. Якусь ексклюзивну штучку. Вона в мене – велика модниця. Було б непогано дати їй черговий привід похвалитися перед подругами, як гадаєте? - Чоловік голосно засміявся - До того ж, я б хотів, щоб цей подарунок їй завжди нагадував про мене.

- Я вас розумію, містере...

- Блек.

- Звичайно, Містере Блек, буде зроблено.

Чоловіки довго розмовляли, обговорювали майбутній подарунок, ділилися історіями з життя, сміялися та пили чай. А коли вже майже стемніло, Містер Блек підвівся, потис руку своєму новому другові і, попрощавшись, з посмішкою залишив Ательє. Над дверима знову задзвонив дзвіночок. Так само він задзвонив через 7 днів, коли в Ательє увійшла заплакана дівчина. Вона довго спілкувалася з людиною біля стійки, показувала йому фотографію свого нареченого, потім знову пускалася в ридання.

- Мем, вибачте мені. Маєте рацію, цей містер дійсно заходив до мене тиждень тому, але після я його не бачив. Впевнений, із ним все добре. Не плачте, у вас сьогодні день народження, чи не так? Цей юнак доглядав вам одну річ. Одну секундочку. - Трохи покопавшись в іншій кімнаті, він вийшов із витонченою шкіряною сумочкою в руках. - Ось, мем, він збирався повернутися за нею, щоб подарувати вам.

Дівчина почала розглядати чудового вигляду сумочку, яка здавалася їй витвором мистецтва.

- Там у застібки є невеликий гурток стягнутої шкіри - дрібний шлюб на вихідному матеріалі, але не хвилюйтеся, мем, я зроблю гарну знижку.

 

P.S. Любите такі, що леденять кров, історії? Хочете пережити щось подібне у грі? Ласкаво просимо до «Ательє» від «Мишоловки». Перформанс. Тільки після проходження даного квесту я повністю пізнав зміст цього слова. Повірте, як виявилося, є різниця між квестом із живим актором та перформансом! Ательє – це не квест у тому розумінні, в якому ми звикли. Ательє – це справжній театр, де ви граєте свою роль, але чи головна вона?;) Ательє – це реальна історія, від якої кров холоне в жилах і якою вам доведеться прожити. Завдяки режисурі історії, грі кожного персонажа, сценарних поворотів і атмосфері, що шокує, вам складно буде зрозуміти, де закінчується реальність і починається гра. Чи буде страшно? Так буде. Я ставлюся до затятих не любителів хорор-квестів, але якщо і отримувати порцію адреналіну від страху, то я б віддав перевагу це саме в такому форматі. Чи варто йти в Ательє? А ви зможете спокійно жити з думкою, що десь у вашому місті є один із найкращих квест-перформанс проектів України, а ви там ще не були?;)

А ось ще кілька цікавих квест кімнат в Одесі:

"Чумний лікар".

"Шіпіт".

Автор: Евгений Сильвестров

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?