;
ukr
Показати всі результати
Назад

Правильний та здоровий кайф у квесті «Breaking Bad»

У провулок повільно заїхав чорний мінівен з тонованими вікнами і зупинився біля глухої стіни будинку. Четверо чоловіків у формі групи захоплення УБН розпочали фінальну стадію підготовки операції.

Близько чотирьох місяців тому місто сколихнула новину про появу нового наркотику. Небачений раніше продукт відразу смілив з ринку навіть найчистіший метамфетамін мексиканського картелю. За чутками, отримуваний «кайф» і гостра залежність від новинки стала причиною дикої популярності у молоді, що в свою чергу викликало сильні хвилювання громадськості. У ході розслідування УБН вдалося вийти на загадкове ім'я якогось Хайзенберга. Встановивши можливе місцезнаходження нового «короля» вулиць, агенти УБН кілька місяців спостерігали за тим, як із дверей злощасного підвалу вислизали молоді хлопці та дівчата у стані сильної ейфорії. З тих самих дверей, які прямо зараз вибили четверо озброєних чоловіків:
- Відділ боротьби з наркотиками! Всім залишатись на своїх місцях!
Чоловік у крислатому капелюсі і тінейджер у кумедній футболці хоч і здригнулися від подиву, але так і залишилися нерухомо сидіти на дивані, що стоїть біля стіни в невеликому холі.
- Джонсоне, Філіппсе, приступити до обшуку! Знайдете наркотики – дійте за інструкцією. Ну що ж, Хайзенбергу, якщо в тобі є найменше бажання на співпрацю – саме час його виявити.
Дивана парочка переглянулась і мимоволі засміялася.
-Пане, обшуки ні до чого. Я хочу зробити щире визнання. Ми справді штовхаємо новий вид «наркотика», який дарує кайф і викликає залежність. Ось тільки нічого нелегального у ньому немає. І ви матимете можливість самі в цьому переконатись, коли спробуєте. Але для початку я попрошу вас скласти вашу зброю та мобільні телефони в шафку. Я також попрошу не застосовувати грубу фізичну силу. Зараз Джессі проведе для вас гру.


P.S. Символічно, що я став залежним квестоманом після того, як вперше скуштував квестамфетамін саме у компанії «Мишоловка». З того часу жоден із їхніх проектів не залишав мене байдужим. Квест "Breaking Bad" не стали винятком. Хороша динаміка квесту, незвичайний підхід до завдань та високий відсоток гумору вкотре свідчить про високий рівень чистоти продукту цих дилерів. Кімната має просто велику кількість фанатських дрібничок, що додає для тих, хто дивився однойменний серіал 50% гарних вражень. Але й гравці, для яких Хайзенберг та Пінкман те саме, що Хайнікен та Пекмен, не залишаться розчаровані. Перевірено на нашій команді. Отримуйте тільки правильний та здоровий кайф – грайте у квести!

Більше квесту кімнат на сайті questgames.com.ua

Маленька порада. Якщо ви сумніваєтеся, в яку кімнату йти, завжди читайте огляд по ній. Огляди, як правило пишуть вже досвідчені квестери, а вони знаються на добротних квестах.

А ось вам і парочка оглядів:

«Драматична історія у квесті «Титанік».

«Вампірський олдскул у квесті «Кінотеатр Nosferatu».

Автор: Евгений Сильвестров

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?