;
ukr
Показати всі результати
Назад

Операція «порятунок» у квесті «Dead Space»

У кожного затятого квестера є при собі квестопортатор. Чудовий механізм безпомилково визначає місце чергового порталу, за дверима якого – вихід в інші світи та виміри. Характерний звуковий сигнал, миготіння крихітної червоної лампочки – і ти розумієш – час!

Цього разу ми маємо зробити тимчасовий стрибок у ціле тисячоліття, де землянам загрожує загальне вимирання через брак ресурсів. Їхній шанс – нова планета «Егіда-7». Перші переселенці успішно влаштувалися на ній і тепер готується масове переселення колонізаторів. Але, про жах – з першопрохідниками зник зв'язок… У землян є остання надія на виживання, і це – рятувальна експедиція нашої команди. Ну що ж, рятувати людство для нас не вперше, і якщо не ми, то хто ж?

Повністю довірившись провіднику, кидаємось у відкритий космос. За бортом зорельоту вже миготять століття, і безмежні, чорно-сині обійми Всесвіту зовсім не здаються нам дружелюбними. Далекий Чумацький шлях, розсипи зірок і туманностей, і відчуття повної самотності, коли твій космічний корабель – лише піщинка в неосяжному просторі, що не піддається осмисленню. Несподівано… що це… Зниклий шатл «Ішмура» виходить на зв'язок!

Ми розпочинаємо операцію «порятунок» і з перших хвилин розуміємо – буде непросто. Крок за кроком вирішуємо цікаві загадки, розгадуємо головоломки, з якими зіткнулися за свою практику вперше, чинимо несправності космічного корабля і прориваємося у відсік за відсіком. Не звертаючи уваги на тривожні звуки, на жахливі знахідки та наростаючий жах, ми просувалися вперед, відведені хвилини летіли зі швидкістю світла. І... ми встигли! Пневмопошта повідомляє, що ми можемо повертатися, людство врятовано! Ну що ж, якщо що – звертайтесь ще)

Беріть участь у наших квестах в Одесі

Ще одна пригода позаду, двері порталу випустили нас у звичний світ. Друге тисячоліття зустріло нас весняним сонцем та дружним щебетом птахів. Але ми знаємо, дуже скоро червона лампочка квестопортатора неодмінно покличе нас у черговий, інший вимір.

Із сильних сторін

нашої подорожі хотілося б виділити антуражність ескейпу, ефект повного занурення, різноплановість та логічність завдань, їхня відповідність тематиці. Приємним також виявилося те, що ця кімната розрахована на 80 хвилин, що продовжує час гри. Тут два рівні складності буде цікаво як новачкам, так і досвідченим гравцям. Можливість проходження англійською для тих, хто бажає перевірити свою іноземну або запросити на гру заморських друзів. Особливо хотілося б відзначити гостинність та ввічливість оператора, який уважно стежить за грою та є незримим гравцем команди.

Слабкуватою ланкою

можна назвати хіба що звук - іноді доводилося перепитувати відповіді оператора і прислухатися до іншої звукової інформації, але справа була в космосі, і нас розділяла тисяча років! І ще, у грі є завдання з джойстиками - наша команда таких завдань не шанує, як марну витрату дорогоцінних хвилин. Але для того, хто вміє впоратися з ними, можливо, їхня наявність стане плюсом.

Резюме

Квест нам дуже сподобався і залишив приємний смак. Рекомендуємо «Dead Space» до проходження і новачкам, і досвідченим. Для тих, хто закоханий у космічну тематику, проходження квесту подарує гарантоване задоволення.

 

Також на цій локації можна поринути у чудову пригоду – квест «Lara Croft: Храм Написів».

Огляд цієї кімнати - «Таємниця майя у квесті «Lara Croft: Храм Написів».

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?