;
ukr
Показати всі результати
Назад

Усі великі легенди Гоґвортсу у квесті «Гаррі Поттер (Locky)»

Ми причаїлися в кущах і уважно спостерігаємо за адміністратором квест-кімнати крізь підвальне вікно, сподіваючись, що важлива справа змусить його хоч на півхвилини залишити свою посаду. Вже тоді свій шанс ми не пропустимо і прошмигнемо до заповітної мети. «Ах ви, бридкі злодюжки!» - Подумаєте ви, але я - не злодій. «Крувати - погано!» – так мене вчили батьки. Я думаю, що це правильно. Відколи їх не стало, я взагалі багато думаю... «Дивися, він іде» - шепоче один із моїх друзів. Не гаючи часу, ми біжимо до вхідних дверей і, тихенько прочинивши її, пролазимо в просторий хол. Нашому погляду відразу постають ті самі двері – наша мета. Як я й казав, ми – не злодюжки. Ми просто мріємо потрапити до квест-кімнати Гаррі Поттер, ось тільки грошей у нас немає. Мої дядько з тіткою, які опікуються мене замість батьків, забороняють будь-які розваги, а дізнавшись про квест-кімнати, заборонили мені наближатися до них навіть на сто метрів. Я їх не звинувачую. Їм і так важко доводиться: гроші на мій зміст їм ніхто не приносить.

Хоча часом мені здається, що біла сова, яка живе у гілках старого тиса, точно знає, де заховані мої незліченні багатства. Але відмовлятися від мрії я не збираюся. І ось ми тут. Я відчиняю двері і... Не може бути! Це реально? Навіть моя дитяча фантазія не могла уявити такий казковий світ! Все, про що я із захопленням читав у книгах, виявилося реальним. Всі великі легенди Гоґвортсу дивилися на мене, занурюючись у легенди, таємниці та загадки цього світу. І всюди мене оточувала магія. Ех, хотів би я, щоб ця магія була реальною, а не просто високою технологією.

Повертаючись до свого робочого місця, адміністратор звернув увагу, що двері в Гаррі Поттер злегка прочинені. Він зазирнув та оглянув приміщення. У кімнаті горіла одна лампочка, так само пахло свіжою штукатуркою, а по всій середині були розкидані будматеріали. Ледве ближче до входу стояла табличка «KEEP OUT! НЕ ВХОДИТИ! КВІС У РОЗРОБЦІ!». Переконавшись, що в кімнаті нікого немає, він зачинив двері і попрямував до кінця холу. Що тут поробиш? Маглам не дано бачити наш світ;)

 

P.S. Впевнений, що не помилюся, назвавши «Гаррі Поттер» від Locky одним із найкрасивіших та найказковіших квестів України. Атмосфера поттеріани - просто приголомшливо. Масштаби не залишать байдужим любителів багатопросторових квестів, яких захоплюватиме кожна наступна локація. Висока технологічність кімнати справді межує на рівні з магією. Рівень складності дозволяє встигати насолодитися антуражем квесту, але й розслабитись не дасть. Єдине, що засмучує – це закінчення квесту. Аж надто несподівано воно настає, а покидати цю казку не хочеться. Рекомендую до обов'язкового відвідування гравців будь-якого віку з будь-яким досвідом. Грайте у квести!

 

До речі, на цій локації зібрано ціле сузір'я чудово-антуражних квестів. Ось, почитайте за ними огляди.

«Священна Ейва у квесті «Аватар».

«Небезпечна гра у квесті «Джуманджі».

Автор: Евгений Сильвестров

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?