;
ukr
Показати всі результати
Назад

Хмельное утро после квеста «Гавайская вечеринка»

Вчора були танці, пунш, фрукти, квіти та коктейлі… багато коктейлів. Це все, що ви пам'ятаєте. Фрагменти веселощів прориваються у вашу пам'ять. Ви підіймаєте голову і дивіться довкола.

Що? Де ви? Згадуєте… Це ж учорашня кімната, де всі розважались! Упс… який бардак довкола. Але .. де все? Куди поділися хлопці, з якими ви вчора відпочивали? Протираєте очі, підходите до дверей, а тут справжній сюрприз. Двері зачинені! Напевно, цей дивний хлопець, який учора благав вас випити з ним ще один коктейль зачинив вас тут. І як тепер вибратися звідси?

 

Згадуйте, думайте про події вчорашньої ночі. Чи неправда, що господар кімнати справді підозрілий хлопець? Хоча ... спочатку здавався дуже інтелігентним і приємним. Сумніву немає, це він вас замкнув у квест кімнаті. У вас є лише один шанс вибратися звідси та відновити події минулої ночі: за шістдесят хвилин розгадати всі загадки та головоломки кімнати «Гавайська вечірка». Буде нелегко, але ви маєте це зробити.

 

Будьте уважні до деталей, мисліть нестандартно та пам'ятайте – всі предмети кімнати щось означають. Якщо після вчорашньої вечірки вам зовсім погано, то присядьте і огляньтеся краще по сторонах - раптом з-за шафи виглядає гавайська квіточка з підказками?

 

Дійте легко, немов це продовження вечірки, і ви обов'язково знайдете багато цікавого.

Ну, а якщо ви захочете продовжити ці веселощі, спеціально для такого випадку створено квеструм «Похмілля у Вегасі».

А ось огляд квесту «Похмілля», думаємо, він буде вам цікавий.

Автор: Funtime

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?