;
ukr
Показати всі результати
Назад

Чарівна атмосфера у квесті «Хроніки Нарнії»

Напередодні Хеллоуїна. Того самого дня, коли моя дорога, тепер уже колишня дружина, покинула мене. Пішла до свого фітнес-тренера. Хотів би я сказати, що цей красень тупий, як пробка, але й тут невдача. До речі, принагідно ця солодка парочка залишила мене без гроша в кишені. Як бачите, щасливчиком у житті мене не назвеш. Наче нагадування про цю «чудову подію», що остаточно увігнала моє, і без того нікчемне життя, на саме дно, Синтія щороку в цей день звалювалася, як сніг на голову. Щоправда, цього разу причина мене цілком влаштовувала – моя улюблена дочка. Моніка була єдиним світлим промінцем у моєму темному царстві. Суд дозволяв бачити її лише раз на тиждень. Тому зайва нагода була справжнім святом для мене. Тільки не сьогодні. Справа в тому, що нам завжди доводиться боротися із Синтією за звання найкращого батька. Нещодавня подорож до Франції та відвідування Діснейленду зробила фітнес-красеня та Синтію героями в очах доньки, а мене спустило на найнижчі позиції в «рейтингу Моніки». «Тато, а ми з тобою теж зможемо вирушити в казку?». «Звичайно, мала! Татко обов'язково знайде спосіб». Цікаво тільки як, якщо у «папочки» у кишені пара баксів, аби хоча б купити пластівців та молока на сніданок. Цієї ночі, лягаючи спати, молився всім відомим мені вищим силам, щоб знайти можливість завжди залишатися найкращим для моєї малечі.

- Татусю! - від несподіванки я підскочив у ліжку. А Моніка вже встигла повиснути на шиї. - Татку, я була там! Вночі за мною приходив фавн! Ми були з ним у чарівній країні за шафою! Я стільки всього гарного бачила! Ми виконували з ним багато різних завдань. Були в різних місцях і локаціях! Перемогли злу королеву та врятували Нарнію! Я ніколи не забуду цю подорож! Фавн сказав, що я потрапила туди завдяки тобі. Знаєш, тату, ти в мене – найкращий!

Відправивши свою дитину чистити зуби, я здивовано увійшов до її спальні. Сльози щастя котилися по моїх очах і радості не було межі, але я не розумів, що сталося? Акуратно прочинив дверцята шафи і за нею я побачив... нічого. У шафі було пусто. Кілька разів постукавши по задній стінці, лише переконався у всій дурниці ситуації. Я вже збирався зачинити шафу, але маленька річ на дні привернула мою увагу. Це виявилася візитна картка, на якій золотими літерами блиснув напис: Енігма. Quest room.

 

P.S. «Хроніки Нарнії» сміливо можна назвати одним із найкращих квестів в Одесі, які відкрилися останнім часом. Багато різноманітних завдань не дадуть нудьгувати як новачкам, так і досвідченим гравцям. Атмосфера на вас чекає просто чарівна. Скажу відверто: кімната не без недоліків, але всі вони тьмяніють на тлі відчуття казки, яке вам доведеться випробувати. Так що квест рекомендований до відвідування дорослим та дітям по одному разу після їжі:)

А якщо ви любите квести за мотивами фільмів і книг, то ви просто зобов'язані відвідати такі чудові кімнати, як «П'ятий елемент» та «Буратіно».

Автор: Евгений Сильвестров

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?