;
ukr
Показати всі результати
Назад

Розгадка таємниці у квесті «Зникнення дантиста»

Квест-кімната «Зникнення дантиста» — яскрава історія та емоції, що запам'ятовуються.

 

Відвідування квест-кімнати «Зникнення дантиста» надовго залишиться одним із найяскравіших спогадів про відвідини київських квестів. Це не просто логічні загадки, це щось більше!

Дитяча ворожість до зубних лікарів знову нагадала про себе і позбавила спокою. Щоразу, говорячи про майбутній квест, перед очима мимоволі виникала картина із зубної поліклініки, коли «добрий» лікар, схилившись, включає бор-машину і просить ширше відкрити рота. З одного боку, все саме так: квест має можливість побувати в реальному стоматологічному кабінеті. Правда, з нього прибрали багато речей, які могли б перешкодити у вирішенні загадок кімнати, але це зовсім не зменшує правильної атмосфери. Адже тут залишилося найголовніше – велике стоматологічне крісло, а крім нього, автоклав та кілька інших елементів, які тільки у дантиста можна побачити.

 

Для того щоб пройти квест, потрібно буде вирішити, як прості загадки, так і ті, що змусять задуматися навіть досвідчених квестерів. Але все вирішується, особливо якщо вся команда братиме активну участь. Квест продуманий до дрібниць та несподіваних поворотів. Зникнення дантиста – це не просто якийсь грубо «прикручений» факт, а досить вивірена історія, яка детально простежується, яка починається ще перед попаданням до кімнати і закінчується тільки в той момент, коли у команди вийде пройти квест до кінця.

 

Перед початком квесту команда матиме час, щоб підготуватися, зібратися з думками та прослухати передісторію від організаторів. Тож будьте уважні.

 

Денис Лукошкін, учасник квесту
Організатори квесту «Зникнення дантиста» стверджують, що вони – «найреалістичніший квест у Києві», і це, судячи з відчуттів, дуже близько до правди. Принаймні кілька сюрпризів вам забезпечено.

 

Якщо ми заговорили про зникнення, то саме час згадати чудовий квест з елементами хорору «Орігамі».

Насправді там зовсім не страшно. Ну, можливо трохи. Можете почитати звіт очевидців в огляді квесту «Оригамі».

Автор: Владимир Шемякин, Molloko

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?