;
ukr
Показати всі результати
Назад

Зомбі апокаліпсис у квесті «Корпорація Umbrella»

Усі члени ради директорів затихли після того, як до великої конференц-зали повільним, але впевненим кроком увійшов літній чоловік у лабораторному халаті поверх дорогого костюма. Він пройшов повз величезний логотип корпорації, розвитку якої присвятив все своє життя, і зупинився навпроти великого панорамного вікна, звідки відкривався вид на все місто. «У мене для вас погана новина – настав зомбі апокаліпсис!» Члени ради здивовано переглянулися. «Несподівано, правда? Ми завжди цього боялися, проводячи наші експерименти. Смішно! Ми думали, що якщо небезпека і буде, ми зможемо визначити її заздалегідь і уникнути наслідків, але все сталося непомітно. Спочатку ми навіть сприймали цей «вірус» як благо цивілізації. А тепер подивіться на них. Вони не відривають поглядів від своїх гаджетів, перестали спілкуватися один з одним… «чума 21 століття», а вони - справжнісінькі зомбі.» Чоловік підійшов до довгого столу і дістав із шухляди запечатаний конверт. «У цьому конверті знаходяться ліки, над якими я старанно працював останні роки. Я сподіваюся, що завдяки цьому проекту вони знову зрозуміють наскільки важливі один для одного і знайдуть смак життя…». Папка впала на стіл і, якби члени ради змогли відірватися від своїх мобільних телефонів, то прочитали б на ній червоний напис: «ДІЙСНО СЕКРЕТНО. ПРОЕКТ GOQUEST. Квест-кімната. Корпорація Umbrella»

 

 

Запис 001. Відгук піддослідного про проект: «Мій особистий топ-лист одеських квест-кімнат не був готовий до такого серйозного потрясіння, яке влаштувала компанія GoQuest зі своїм новим проектом «Корпорація Umbrella». Хлопці не лише сильно підняли свій власний рівень квестів, а й подарували Одесі справді щось нове. Формат гри «тільки для 4 гравців» виправдовує себе повною мірою, а його реалізація – гідно найвищої похвали. Родзинкою квесту є командна гра, де участь кожного гравця необхідна у рівній частці з іншими. Така концепція гри добре вписана в сюжет квесту і виправдовує його на всі 100%. Атмосфера квесту також заслуговує на високу оцінку. І ще одним величезним плюсом можна назвати досить високу складність. Ось тільки вона залежить саме від вас. Адже якщо зможете довести, що ви дійсно КОМАНДА, то ніякі дрібні недуги вам не перешкода. З великим задоволенням відправляю «Корпорація Umbrella» у свій особистий топ та список обов'язкових рекомендацій до відвідування. Не будьте зомбі, грайте у квести».

У цьому ж жанрі – кіно та книги – створено дві захоплюючі квест-кімнати, які занурять вас у сюжет настільки, що у вас буде стійке відчуття, що ви знімалися у цих фільмах у головних ролях. Отже, даємо наведення. Це:

"Втеча з Шоушенка".

"Іспит".

Автор: Евгений Сильвестров

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?