;
ukr
Показати всі результати
Назад

Потойбічне присутність у квесті «Логове демона»

«Та як же, зрештою, звідси вибратися?! Година вже майже минула, а я ні на крок не просунувся. Що я тільки не робив, але двері так само замкнені. Мені потрібен цей чортовий ключ! Я вкотре висунув і перерив усі ящики тумби, перегорнув усі книги з шафи, перевірив фігурки на каміні – безрезультатно. Мене знову злякала думка про те, що доведеться провести в цьому будинку ще якийсь час. Його атмосфера мене не на жарт лякала. Здається, що я вже провів тут цілу вічність. Мені часто доводилося бувати в подібних місцях, через мою специфічну діяльність. Неодноразово я, закочуючи очі під самі повіки, стояв у таких місцях і читав хитромудрі тексти латиною, виганяючи навіть найстрашніших і найдавніших духів на очах у переляканих «замовників». Заклинання вигадував і перекладав латиною сам. З роками я переконався, що будь-який текст цією сакральною мовою за правильної інтонації звучить зловісно. Якось мені навіть вдалося виселити зі старого мотелю нав'язливий дух старенької за допомогою інструкції до аспірину. Що тут скажеш? Сучасна медицина також небезнадійна. Хтось назве мене аферистом, але частіше зустрічалися інші думки на мій рахунок – екстрасенс, медіум, екзорцист, ну, або маг першої категорії. Я розумів, що чинив нечесно, але людям від цього гірше не ставало. Навпаки, після моїх «сеансів» вони, як правило, починали жити спокійним життям, позбавленим колишніх страхів. Що ж у цьому поганого? Про цей будинок теж ходила погана слава. Місцеві називали його Логовом Демона. Довгі роки оминали. Поки що не звернулися до моїх послуг. Погодитися на цю робітницю було великою помилкою. Вперше, незважаючи на свій професійний скептицизм, я відчув, що в цьому будинку справді хтось є. Я чую їхні голоси. Вони поряд. Мені терміново треба вибиратись! Як довго я тут? Година, два, день, рік… вічність? Де ж цей чортовий ключ!

Вже майже годину команда, яка грала в квест «Логове Демона», захоплювалася атмосферою кімнати. Крім складних та цікавих завдань, квест створював відчуття потойбічної присутності. Начебто невидима сутність грала з ними, відкриваючи ящики тумби, шарудячи книжковими сторінками, брязкаючи фігурками на каміні... І лише адміністратор в черговий раз, здивовано спостерігаючи в камері за тим, що відбувається в кімнаті, ніяк не міг вирішити, як розцінювати наявність такої «особливості» в своєму квесті. Прокляття, яке принесе лише біди чи комерційна особливість, за якою стоїть фінансовий успіх?

 

P.S. Квест «Логове Демона» складно назвати хорор квестом. Це швидше містика, причому найкраща в Одесі на сьогоднішній день. Атмосфера квесту чудово передає дух американських фільмів на тему екзорцизму. Антураж лише посилює ці відчуття. Чого тільки варті шпалери, які виглядають точно, як у «західних» будинках 60-х років. Другим важливим плюсом кімнати є його квестова складова. За інтересом, складністю та насиченістю завдань квест гідний дуже високої оцінки, як і його технологічність. Навіть гравці з багатим досвідом зможуть знайти для себе щось нове у Логові Демона. Рекомендую до проходження квестерів будь-якого рівня. Дякуємо Бутафорії за ще один добрий квест в Одесі.

 

Якщо ви всерйоз захопилися квестами рекомендуємо вам почитати кілька цікавих оглядів:

«Спекотне квестерське літо 2019, чи нові квест-кімнати Києва».

«Серце темряви у квесті «Кінотеатр Nosferatu».

Автор: Евгений Сильвестров

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?