;
ukr
Показати всі результати
Назад

Веселощі з друзями у квесті «Похмілля у Вегасі»

-Алло. Ніколь, це ти? Не кричи на мене, і так розколюється голова. Я пам'ятаю весілля. Через скільки?! Ось чорт! Головне – нічого не кажи Мішель! - Я кидаю слухавку. Здається, я сильно влип. Тішить, що поруч мій вірний друг, свідок і через щасливий збіг обставин - винуватець і організатор усієї цієї "веселої" ситуауції. Поруч - добре, залишилося привести його до тями. Тож де ми? Все схоже на готельний номер десь у Вегасі... ось тільки ним пронісся тасманський диявол! Судячи з результатів, ніч була чумова. Раптом голос згори. О, Боже... немає це лише оператор. Оператор? Ну звичайно! Враховуючи нашу з другом любов до квест-кімнатів, не дивно, що мій хлопчак закінчився в одній із них. Друг уже прийшов до тями. Треба вибиратись. Збираюсь покликати оператора, але чую голос друга:
-Ти що всерйоз збираєшся вийти з квесту, не пройшовши всі завдання?
-З глузду з'їхав? У мене весілля за дві години!
-Але це ж - квест, друже. Тим більше, з огляду на досвід це не займе багато часу.
-Я тебе ненавиджу! - і ми приступаємо до першого завдання:) Кімната незвичайна. Не такий квест, до якого ми звикли з другом. Тепер я розумію, чому ми вибрали саме цей ескейп-рум вчора вночі - та це ж шалено весело!:) А ось і моє обручку. Зовсім про нього забув. Справа зроблено, вибігаємо, на льоту дякуємо надзвичайно чарівній дівчині-оператору (чи не рано я одружуся:) і опиняємося на вулиці. Як приємно побачити рідні місця! Велика Арнаутська. Улюблена Одеса. Тепер хвилює лише два питання і мій друг їх озвучує:
-Якого хрону ми в Одесі? І як нам за годину знову бути в Парижі на твоєму весіллі?

Як на мене, квест «Похмілля у Вегасі» - перший рум в Одесі в жанрі комедія. Тут не тільки можна розім'яти мізки та м'язи (зрозумієте про що я;), а й чудово повеселитися з друзями. Самі завдання схильні до проходження квесту з гумором. І хоч кімнату не можна назвати вульгарною, але я все-таки поставив би позначку 16+. Сподобалися реалістичність та підхід до деяких тематичних завдань. В цілому, «Похмілля» - відмінний вибір для тих, хто хоче поєднати улюблене захоплення квестами та емоційну розрядку наприкінці важкого трудового дня;)

 

А для сімейних товаришів з дітьми можна порекомендувати чудовий квеструм «Потяг Щастя», де можна з головою поринути у дитинство.

А там і до чудового «Хоббіта» рукою подати))

Автор: Администрация Quest Games

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?