;
ukr
Показати всі результати
Назад

Легенди «Летючого Голландця» у квесті «Пірати Карибського моря»

Хто з нас у дитинстві не мріяв опинитися на знаменитому піратському «Летючому Голландці»? Не важливо як кого, головне – відчути непокірний, волелюбний дух суворих і відважних флібустьєрів. Відчути на своїй щоці солоні бризки далеких морів, у серці тріумфування від чергової перемоги, а в руках відточений клинок. А над головою «Веселий Роджер», що розвивається, який ніби посміхається, підбурюючи тебе на нові пригоди.

Що ж робити, якщо в дитинство повернутись не можна, а пригод хочеться?

Так просто. Є в Києві одне примітне містечко – якийсь портал у дитячі мрії та пригоди. Знайти його можна у Дрім Тауні, на 3 поверсі. Пароль – Logikum. Якщо не лінуватимешся і все зробиш, як тут написано, тобі забезпечено не просто занурення в дитячі мрії, а справжня пригода на цілих 60 хвилин ))

Ми спробували та залишилися дуже задоволені. Тому що не кожен день, можна відчути себе дитиною, яка здійснила свою мрію. Ми розгадували загадки, дбайливо заготовлені для нас провідниками у світ піратських мрій. Їх було рівно стільки, щоб не перенапружити наш «дитячий» мозок)) Всі вони були виконані з особливою ретельністю, адже ми ж діти, а отже з нами треба бути дуже уважними, щоб ми були в повній безпеці.

«Летючий Голландець», на який ми потрапили, легко ковзав хвилями, качка не відчувалася, тільки плескіт хвиль за бортом говорив про те, що ми в морі. Ми досліджували у трюмі всі приміщення, а їх було чимало (ми навіть не очікували, що стільки). Нарешті нам вдалося потрапити в локацію, де зберігалася головна мета нашої пригоди. Звичайно ж, ми всі розгадали і зробили. Подарунком для нас стало звільнення та повернення у реальне життя. Хоча який це подарунок? Адже в дитинстві хочеться залишитися назавжди…

Спробуйте і ви потрапити у дитинство. Беріть із собою дітей, вони вам нагадають те, що ви встигли забути. І разом, дружною командою, ви здолаєте всі перепони на шляху свободи.

З достоїнств квесту «Пірати Карибського моря»

Квест чудово підходить для категорії дитячий квест. Він абсолютно безпечний, загадки не складні та досить цікаві. Усі механізми у відмінному стані. Є прикольні артефакти, які надають квест-кімнаті певної антуражності.

З недоліків квесту «Пірати Карибського моря»

Зрідка чути сторонні звуки «Дрім Тауна».

Як підсумок:

Квест-кімнату «Пірати Карибського моря» рекомендуємо як чудову кімнату для дітей від 10 років. Дорослим там теж можна розслабитися і відволіктися від суворої дійсності на цілу годину. Так що, приходьте і згадайте своє дитинство))

А ось ще одна кімната на піратську тему, яка підійде і дітям, і дорослим – «Скриня мерця. Пірати Карибського моря".

Якщо ж ви хочете пограти самі або, скажімо, розслабитися в приємній компанії друзів за келихом вина, то відправляйте ваших непосиди прямо в «Космічний лабіринт». Коли вони там вдосталь нарізуються серед сяючих планет і зірок, ви побачите їх очі, що горять від захоплення. Це гарантовано :)

Квест кімнати у Києві

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?