;
ukr
Показати всі результати
Назад

Вийти іншим з квесту «Втеча із Шоушенка»

Ви коли-небудь замислювалися, що може відчувати людина, засуджена до довічного ув'язнення? Як вижити в нелюдських умовах тотального насильства та знущань в одній із найпохмуріших американських в'язниць? Як не збожеволіти, коли ти розумієш, що іншого життя вже не буде? І найстрашніше в цьому потоці думок і болю – це те, що людина, яка опинилась у цьому довічному пеклі, не винна!

Саме про це все ми замислилися, коли здійснили свою «Втечу із Шоушенка».

Нас зустріли грубо і зло, як і личить такому місцю. Безцеремонно поставили обличчям до стіни, забрали особисті речі, видали тюремні та урочисто привітали з довічним терміном. З перших хвилин перебування нас просто захлеснула реалістичність того, що відбувається. Від цього стало якось «не по собі». Пару хвилин тому в тебе було зовсім інше життя, сповнене надій та прагнень, і ось – одна мить – і ти за ґратами, невинний і покинутий усім світом.

А ще було постійне відчуття дежавю. Все, що було навколо нас – предмети, камера, голоси та окрики, написи на стінах, все це ми вже бачили, точнісінько, як у фільмі чи це був не фільм?... Чи ми зараз у фільмі? Чи це справжня в'язниця? Коротше, думки нагромаджувалися одна на одну. Але одна з них стала головною – треба бігти та бігти якнайшвидше. І тоді ми зробили перший крок, так само, як його зробив Енді Дюфрейн. А далі все закрутилось, як у калейдоскопі. Загадки, загадки, загадки. Одна краще за іншу. І кожна розгадана – ще один крок до довгоочікуваної свободи. Часу було дуже мало, щоб насолодитися реальністю того, що відбувається, і здивуватися ілюзорністю свого колишнього погляду на життя.

Останній ривок був найскладнішим, як і в Енді Дюфрейна. Після 20 років відсидки звідки тільки сили взялися і завзятість. Пам'ятаєте, як він здійснив свою втечу? Так ось, ми пройшли тим самим шляхом. Так Так. Все було саме так, як у фільмі. І це було приголомшливо – вийти на волю, коли надія ось-ось готова була розбитися, як скляна куля.

Ми випробували себе у Шоушенці та вийшли іншими. І це без дурнів. Хороша гра може круто змінити не лише твої думки, а й багато поглядів на життя. Перевірте самі. І нехай це буде вашою найкрутішою втечею в нове життя!

 

З достоїнств квесту «Втеча із Шоушенка»

Повністю відтворена атмосфера та інтер'єр, як у кіношедеврі всіх часів та народів – «Втеча із Шоушенка». У квесті враховано навіть найдрібніші деталі, які дуже потужно занурюють у сюжет. Немає жодних рацій та банальних переговорних пристроїв для зв'язку з оператором, вся гра йде природним чином. Команда сама має знайти вихід. Ну, якщо вже дуже буксуватимете, знайте, за вами постійно спостерігають, а значить не дадуть залишитися назавжди в похмурих стінах в'язниці. Тепер про загадки. Вони дуже послідовні, логічні та вплетені в сюжет просто ідеально. До цього варто додати, що квест дуже технологічний і викликає справжню насолоду тим, що відбувається.

З недоліків квесту «Втеча із Шоушенка»

Фінальна частина гри може викликати певні складнощі у людей, які страждають на клаустрофобію, зайву вагу або проблеми з опорно-руховим апаратом. Але це питання, гадаю, завжди можна обговорити перед грою з персоналом.

Як підсумок:

Квест «Втеча із Шоушенка», на нашу думку, входить до ТОП-5 найкращих квестів Києва. У ньому ідеально зійшлися три основні пазли: атмосферність, відмінна квестова складова та початок гри задовго до входу в кімнату. Зверніть увагу, що такого не було ще в жодній квест-кімнаті Києва. Цей ескейп чудово підійде для компаній, святкування дня народження чи сімейного вікенду. У ньому можуть випробувати свої сили від 1 до 4 гравців. І насамкінець маленький лайфхак)) Якщо хочете посилити післясмак від гри, подивіться напередодні ще раз «Втеча з Шоушенка». І ця пригода не відпустить вас ще дуже довго!))

 

До відома. На цій же локації знаходиться ще один мегаантуражний ескейп – «Корпорація Umbrella: Вулик».

А ось по ньому незалежний огляд – «Смертоносний вірус у квесті «Umbrella: Вулик».

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?