;
ukr
Показати всі результати
Назад

Шлях до порятунку у квесті «Se7en»

Подейкують, що у місті ще три роки тому з'явився маніяк. Він уявив себе знаряддям у руках Господа і жорстоко карає своїх жертв за гріхи. Цей псих неймовірно винахідливий та обережний. Незважаючи на те, що за ним тягнеться слід численних викрадень та вбивств, досі ніхто не зміг його знайти та знешкодити. Кожен із нас – його потенційна жертва, бо безгрішних людей просто нема…

Ми розуміли на який ризик ідемо, але це нас не зупинило. І ось ми в лапах у божевільного, у повному невіданні щодо своєї подальшої долі. Він замкнув нас у своєму лігві і вийшов на годину по своїх маніячих справах, передчуваючи, як повернеться і покарає своїх грішних в'язнів.

Усього годину. Занадто мало для звичайної людини, але достатньо для квестера, що пройшов не одну колотнечу. Починається наша боротьба життя.

 

Випробування, головоломки та жахливі картини навколишньої дійсності беруть нас щільно у лещата. Десь там цокають хвилини, гарячково наближаючи мить кінця чи рятування. Тут головне, не панікувати. Холодний розум єдиний наш помічник. Загадки йдуть одна за одною, виринаючи з кожного закутка, як чортик із табакерки. Кожна річ у цьому таємному житлі має своє завдання та зміст. Але, що нам допомагає, так це логічність того, що відбувається. І крок за кроком, розгадка за розгадкою ми розчищаємо шлях свободи. Страху немає, є насолода від маленьких перемог. Таємничі шарудіння, похмурі музичні епізоди додають адреналіну, а з ним раптових прозрінь. І ось останній паззл лягає у свій осередок, картина, що відкрилася, ясна і зрозуміла. Заповітні двері в здавалося б звичне життя прочиняються і ми потрапляємо туди, де отримуємо відповідь на питання, навіщо ми пройшли через всі ці випробування. І нехай це була тільки гра, вона змусила нас багато про що задуматися і не відпускає досі. Квест – це маленьке життя зі своїми уроками та відкриттями. А квестерами не народжуються, ними стають за годину випробувань.

Переваги квесту «Se7en»

Логічні загадки, що повністю відповідають загальної значущості гри. Повний ефект занурення у таємничу атмосферу. Бездоганно працюючі механізми. Відмінна підтримка та гостинність персоналу квест-кімнати.

Недоліки «Se7en»

Є відволікаючі моменти, що не належать до гри. Є атрибути та сцени насильства, у зв'язку з чим є обмеження за віком – 18+.

Квест «Se7en» складний, але цілком реально його пройти, якщо в команді буде хоча б 2 бувалих квестери. Загадки логічні, послідовні, є де виявити і вправність, і кмітливість. Незвичайне завершення гри додає приємних емоцій від проходження. Рекомендуємо цю кімнату!

Якщо ви шанувальник жанру трилер, радимо обов'язково побувати у квеструмі з оригінальною кінцівкою – «Орігамі».

А якщо ви любите щось жорсткіше, тоді спробуйте квест з актором у жанрі хорор – «Треш».

Більше квесту кімнат на questgames.com.ua

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?