;
ukr
Показати всі результати
Назад

Красива ініціація у квесті «Таємниці Ілюмінатів»

Офіціант підійшов до столика і подав кави двом чоловікам, які ось уже як година активно про щось сперечалися.

-Вікторе, я тобі точно кажу, що там твориться якась чортівня!

-У тебе Параноя! Це – звичайна квест-кімната. Ти був у таких сотню разів.

-У тому все і справа! Був багато разів, а ця несхожа на «звичайні» кімнати! Сам поміркуй: усі ці картини, справжні обладунки... чи не надто для оформлення квесту? А завдання? Вони ж явно складніші, ніж у «звичайній» кімнаті. Ще – це дивний час проходження – 76 хвилин. Чи не забагато символізму? Кажу тобі, вони нас перевіряли!

-Навіщо, Марк?

-Не знаю. Таємне суспільство, всесвітня змова, відбір найкращих... Називай, як хочеш! Ось тільки я відчуваю, що ці хлопці зробили квест не так. Вони добре знайомі з історією Ілюмінатів і цей факт тонкою ниткою миготить у кожному їхньому завданні, адже інформації про них у загальному доступі не так уже й багато?!

-Боже, Марку! І що ти збираєшся з цим усім робити?

-Сьогодні я хочу знову заявитися до них і дізнатися більше. Ти зі мною?

-О ні! Вибач, друже, але це без мене.

-Як знаєш! - Марко схопився, кинув на стіл гроші і швидко пішов з тераси кафе. Віктор зітхнув і, запаливши, дивився на спорожніле місце попереду себе. До столика неквапливо підійшов офіціант. Він не став збирати чашки, а натомість зняв із себе формений фартух, акуратно повісив його на спинку стільця і сів на вільне місце за столиком.

-Що скажіть, Вікторе? На вашу він гідний?

-Думаю, що так, магістр.

-Ось і чудово. Тоді до вечора. Влаштуйте цьому юнакові гарну ініціацію.

 

І справді, проходячи новий квест «Таємниці Ілюмінатів» від «За Гранню», відчуваєш себе на крок ближче до загадкового світу таємних товариств. Діти добре попрацювали над створенням відповідного антуражу кімнати. Завдання коштують окремої уваги. Організатори не побоялися наголосити саме на складності квесту і при цьому не втратили логічності. До речі, кожне завдання тією чи іншою мірою є відсиланням до суспільства Ілюмінатів. І навіть якщо вам здасться, що це не так, просто поспілкуйтеся зі творцями кімнати, вони вже вас переконають. Вони добре ознайомилися з обраною темою і такий підхід не може не тішити. Вийшов «штурмовий» квест із приємною ігровою атмосферою та складними завданнями для любителів гарненько подумати. Грайте в квести, друзі;)

 

І ось вам ще кілька цікавих квест кімнат в Одесі:

«Будинок Архімага»

«Винороб»

Автор: Евгений Сильвестров

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?