;
ukr
Показати всі результати
Назад

Недобра сила у квесті «Вечори на хуторі»

Аналіз квеструму «Вечори на хуторі»

Вечоріло. На хуторі запахло свіжоскошеною травою, а селяни потягнулися до своїх хат, щоб відпочити від важкого та спекотного дня. Десь сумну пісню заспівали баби, достигаючи вишиті сорочки, а мужики сіли на галявині, діставши трохи браги та ранкового хліба. Останні кілька тижнів на хуторі всім було не до жартів, адже нещодавно коваль Вакула приніс справжні червоні черевички, всі раділи і готувалися гуляти на затяжному весіллі, але несподівано Вакула зник... Хата коваля, завжди світла і добра, тепер була непривабливою і похмурою. цуралися її і боялися підійти, адже там, за словами селян, оселилася сила недобра.

 

Наша відважна команда дослідників вирушила до хати коваля дізнатися, що ж насправді там сталося і куди подівся Вакула. Не встигли ми переступити поріг, двері за нами зачинилися. Дороги назад не було, тепер треба було рухатися і вивчати всі деталі хати, знаходити зв'язки між предметами, щоб зрозуміти, як вони взаємодіють. Як досвідчені слідопити і «мисливці за привидами», не боячись містичних подій, ми розплутували таємниці хутора та чортівські секрети. Багато загадок зберігала в собі ця хата, але ми впоралися, впоралися швидко і дружно, і, знищивши чаклунські сили, щасливі вибралися з хати Вакули.

 

Ось так по-казковому та по-гоголівському ми поринули у містичне життя українського хутора і з гордо піднятими головами розкрили його секрети за 33 хвилини.

 

Якщо порівнювати з іншими квестами, які нам вдавалося пройти, у цьому випадку нам було не дуже складно, хоча не виключено, що одним із важливих факторів був досвід. Але навіть для досвідчених квестерів деякі завдання тут можуть виявитися дуже несподіваними, тут і потрібно включати кмітливість на всі сто.

 

Віктор Бардук, учасник квесту

Квест Questium занурив мене повністю і безповоротно у свою атмосферу. Цікава та проста історія кімнати, в якій, розбираючи загадки та розглядаючи кожен цікавий предмет (а їх там чимало), розумієш, що організатори добре підготувалися. Час пролетів, як одна мить. Квест кімната розрахована для новачків, але насолоди отримав море. Хлопці дуже швидко розвиваються, у них в арсеналі вже є дві кімнати, найближчим часом відкриють і третю. Впевнений, там буде на що подивитись і що порозгадувати.

 

У нас є ще один огляд квесту «Вечори на хуторі» - обов'язково почитайте.

А потім вирушайте до супер антуражного квеструму «Джуманджі».

Автор: Molloko

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?