;
ukr
Показати всі результати
Назад

Емоційний вибух у квесті «Заповіт»

Привіт друзі! У вихідні, а саме дев'ятого травня, ми вирішили піти в квест кімнату від компанії Пін Код.

Для початку нагадаю правила участі. У нас є не більше години, а точніше 60 хвилин, щоб вийти з кімнати, розгадуючи різноманітні загадки та головоломки. Одним з найважливіших моментів є підказки, які необхідно знайти. Якщо виник ступор не втрачайте час, будь-якої миті можна звернутися по допомогу натиснувши кнопку. Після закінчення часу гра зупиняється, і двері відчиняються. Чи не так інтригуюче!?

 

На цей раз нами була обрана квест кімната «Заповіт» від компанії Пін код. На сайті все так красиво, привабливі фото, інтригуючий опис і відгуки тільки позитивні, як-то вже занадто добре! Подумали ми ... але, забігаючи наперед, скажу, було все супер-класно! Ну, не виходить у мене тримати інтригу до кінця.

Думка відвідати квест-кімнату саме цього знаменного дня прийшла спонтанно. Після маршруту подорожей Західною Україною ми давно не бачилися з друзями. Був привід не просто зустрітися побалакати, а й взяти участь у захоплюючому квесті. З легкістю забронювали час прямо на сайті, що дуже зручно.

Компанія надає поки що дві квест кімнати «Заповіт» та «Пограбування» у тесті ще дві. За обопільною згодою нами було обрано першу. Трохи переживали, що буде, як і вперше, багато недоробок і буде не цікаво.

На одинадцятій ранку ми під'їхали до вулиці Трутенка 3 м, зробили коло пошани навколо житлового будинку, але таблички Пін код не побачили. Запитавши у перехожих, нам одразу підказали, де вона знаходиться. Хлопці зустріли нас дуже гостинно, розповіли, що від нас вимагають, і провели до кімнати.

 

Квест кімната виглядала так само, як і на фото, що дуже порадувало. У нашому розпорядженні було всього 60 хвилин, щоб знайти спадок дядечка та вийти з кімнати. Ми з наполегливістю почали обшаровувати всі предмети та меблі, у результаті все знайшли, для початку, але не знали, що з ним робити, взяли підказку, щоб часу не гаяти.

Мотаючись по кімнаті з різними версіями, що куди приткнути, ми раділи як діти, коли проходили кожен наступний етап. У квест кімнаті все було продумано до дрібниць і це нас дуже заводило. Ми з Юлькою пищали від замилування, коли наша дружня команда проходила далі.

Смішно було з картиною, ми знали, що вона чогось приведе нас. Оглядали її під лупу, стукали по ній, обмацували, був би гострий предмет розкрили, напевно))) у результаті відповідь виявилася на поверхні. Головне, не давати волю, своєї бурхливої фантазії це може дуже заплутати. Для шукачів нових відчуттів спеціально не розповідаю подробиці, щоб було цікаво, і ви отримали такий самий емоційний вибух, як і ми!

 

Нас не приваблюють хитромудрі математичні завдання, на щастя таких не було. Усі завдання були дуже цікаві, розгадувати їх було одне задоволення. Великим плюсом були механічні ефекти, вони просто підривали мозок! Зайшовши до кімнати, ми не очікували нічого подібного, оскільки був невдалий досвід. Наша думка повністю змінилася і ми раді, що наважилися пройти цей квест! Організаторам величезне спасибі за пережиті емоції та приємну атмосферу!

Ще довго ми наввипередки обговорювали минуле і звелися до того, що хочемо ще! Вражень від квесту кімнати «Спадщина» хоч відбавляй. Збираємось у Пін Код найближчим часом випробувати себе вже в іншій квест кімнаті.

Після пройденої напередодні пригоди змінилася думка про цінову карту. Вона нам показати адекватною, як за такий захоплюючий квест. Тим паче ми були у четвер.

Резюме

Хотілося б більше вивіску, щоб одразу бачити, де знаходиться Пін Код, а не питати у перехожих. Решта дуже сподобалося.

Адреса: Київ, вул Трутенка 3 м. Під'їжджаємо до житлового будинку біля воріт, піднімаємо голову, вивіска на другому поверсі.

P.S. Впевнені, що вас захопить ще одна атмосферна квест кімната «Вбивство в замку Сент-Марбель».

І на десерт добре зайде антуражний квеструм «Вікторіанський детектив».

Автор: Дневник путешествий (с)

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?