;
ukr
Показати всі результати
Назад

Справжній трилер у квесті «Живим чи мертвим»

Рецензія квесту «Живим чи мертвим»

 

Це приголомшливе місце. До дрібниць опрацьовано стилістику, звуки, освітлення - все це створює неповторну атмосферу жаху. Так, саме жаху - адже ви потрапляєте в самий, що не є справжнім трилером.

Наші квест кімнати у Львові

Як мені сказав партнер по команді: «…Мені було страшно самому перебувати в кімнаті» :) І у все це вплетена нитка сюжету, як ви можете здогадатися, не про дружбу, кохання та рожеві єдинороги. На вас чекає хорор. Тому стоїть вікове обмеження від 16 років.

 

Щодо самого квесту. Рівень складності заявлений як високий, але це синтетичний рівень. Думаю, вас спантеличив попередньою фразою. Складність створюється не так загадками, як кількістю зайвих предметів. Справжній рівень середній. Мінуси? - Хм, навіть не знаю ... Можливо, величезна кількість зайвих предметів. Це мінус? Мабуть, не для кожного. Я люблю, коли зайвих менших предметів, хтось - навпаки.

 

Рекомендовано: любителям жахів, хорору, трилеру. Як згадувалося вище, квест запам'ятовується відразу з двох причин: атмосфера і безліч предметів, що не в кожному квесті зустрінеш.

А ось ще один погляд на цю кімнату – огляд Зникнення слідчого СБУ у квесті «Живим чи мертвим».

Якщо жанр хорор - це ваш жанр, зверніть увагу на жорсткіші квеструми, наприклад «Resident Evil: episode ll».

Автор: Funtime

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?