;
ukr
Показати всі результати
Назад

Карантин вихідного дня: чи працюють квести і чим себе зайняти

Вже цими вихідними в Україні починає діяти карантин вихідного дня. Портал Questgames вже збирає інформацію від квестів, щоб тримати вас в курсі ситуації в квестах.

Як дізнатися чи працює квест кімната

Якщо квест кімната не працює на вихідних, бронювання в суботу та неділю на сторінці квесту буде закрито. Усі слоти у розкладі будуть відзначені як заброньовані. Тут ви можете ознайомитись з розкладом квестів міста. Якщо ви сумніваєтеся, чи працює квест, ви завжди можете зателефонувати нам та уточнити інформацію. Інформація на сайті постійно актуалізуватиметься та оновлюватиметься.

Чим зайнятися у вихідні

Це, напевно, одне з актуальних питань зараз, коли звичні варіанти відпочинку – кафе, кіно, шопінг знову недоступні, а на природу у листопаді особливо не поїдеш. Але ми вже маємо досвід карантину, тим більше зараз умови менш жорсткі і підготуватися до двох днів локдауну на тижні можна ґрунтовніше.

Листопад – ідеальний час для того, щоб затишитися вдома. Можна почати переглядати улюблені серіали або організувати вечори тематичних фільмів: різдвяних, за певним всесвітом чи жанром. Читання цікавих книг також допоможе поринути в атмосферу нової реальності та отримати свіжі емоції. Можна скористатися останніми днями осені і сходити до парку або на набережну на прогулянку. Або розстелити плед прямо посеред кімнати, зробити смачних бутербродів, налити в термос гарячого чаю та влаштувати всією сім'єю імпровізований домашній пікнік.

 

Але, крім звичних домашніх розваг, іноді дуже хочеться урізноманітнити своє дозвілля. Ми зібрали для вас 7 альтернативних варіантів цікавого відпочинку.

Чек-лист оригінальних ідей, як провести вихідні під час карантину

1. Пройти онлайн квест. Цей вид розваг став особливо популярним у 2020 році, і причини цілком очевидні. Адже ви не тільки можете насолодитися цікавою грою, різноманітними інтерактивними завданнями, майже як у реальному квесті, але також поспілкуватись під час гри з друзями, а потім – обговорити свої враження. Більше про онлайн квестів тут.

2. Організувати квест у себе вдома. Сценарій та матеріали для домашнього квесту ми публікували раніше у блозі за посиланням вище.

3. «Сходити» до театру чи музею онлайн. Нині майже всі провідні театри та музеї світу пропонують онлайн-тури. Відвідати Лувр, Британський музей або Google Art Project, що зібрав віртуальні екскурсії майже всіма визначними пам'ятками світу, можна всього в кілька кліків.

4. Відправитися на віртуальну прогулянку будь-яким містом світу за допомогою сервісу Google Street View.

5. Влаштувати сеанс відеозв'язку з людиною, з якою давно не бачилися чи навіть із другом із сусіднього під'їзду. Головне, заздалегідь запастися смачним чаєм, солодощами чи вином та спеціями для ароматного глінтвейну.

6. Давно мрієте побувати на концерті улюблених виконавців? Чому б не влаштувати собі перегляд на вихідних як альтернативу кіно.

7. Хочете провести час із цікавими людьми онлайн? На платформі Stayreal.online можна завести нові знайомства, посидіти у віртуальному онлайн-барі, пограти в ігри разом з іншими людьми не виходячи з дому, потренувати свою англійську або пройти майстер класи. І все це у режимі реального часу.

Приємних вихідних! Будьте здорові та бережіть себе!

Автор: Questgames

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?