;
ukr
Показати всі результати
Назад

Новорічні пригоди у VR-квесті «CHRISTMAS»

На Різдво завжди трапляються дива. І не важливо, хто ти – дитина, дорослий, домогосподарка, крутий бізнесмен, студент чи квестер. Кожному випадає своє особисте диво. Воно підкрадається непомітно, коли ти не чекаєш від життя нічого оригінального, зупиняється поруч, по-дружньому плескає тебе по плечу і каже: «Ну що, привіт. Це я – твоє особисте диво. Зараз відкриється портал і ти потрапиш до казки». Звичайно, якщо ти квестер, ти віриш у дива апріорі, бо це є частина твоєї життя. Але навіть твій багатий попередній досвід тьмяніє, коли ти потрапляєш у різдвяне диво.

Квестер за замовчуванням має когось чи щось рятувати. Коли ми потрапили в «CHRISTMAS», нам випала честь врятувати не багато, не мало, а саме Різдво.

А справа була така. Сталася хуртовина, раптова, стрімка і страшна за своєю силою. Саме вона збила зі шляху Санту, який виявився зовсім не підготовленим до такого повороту сюжету. До цих пір не можу зрозуміти, як з його досвідом можна було так охолонути. Але факт залишається фактом: усі подарунки дітям Санта розгубив по кучугурах, олені зникли в невідомому напрямку, та й із самим Сантою зв'язок безнадійно загубився. Саме з цієї ноти в гру вступила наша команда. І, треба сказати, що завдання це було не складне, але опинитися в казці і не звертати уваги на красу навколо тебе - практично нереально. Ось і ми, опинившись по коліна в снігу перед будинком Санти, просто розплющили роти з подиву. Засніжені ялинки, крижані гірські урвища, мерехтливі вогні та… фантастичне північне сяйво над головою. Як тут зібратися та почати діяти? Відкриємо невеликий секрет – треба просто почати щось робити. І тоді, крок за кроком, від однієї красивої загадки до іншої, ви почнете рух до мети. Випробування цікавістю чекатиме вас на кожному кроці: чарівний будинок Санти, чудові ельфи, подарунки, чудова зручність телепортації, справжні літаючі олені та приголомшлива ялинка-гігант. Час летить непомітно, і вже все зроблено, і ви на фініші. Різдво врятовано, Санта мчить на оленях з подарунками до дітей, ялинка переливається всіма кольорами веселки, а в душі у нас почуття досади, що чудеса не можуть тривати вічно. Хоча вихід є, адже тепер ми знаємо де цей казковий портал. І можна в будь-який час за своїм бажанням повернутися в чаклунство.

З достоїнств квесту «Christmas»

Абсолютне та неперевершене занурення у казку. Реальність така яскрава та фантастична, що повертатися у звичайне життя просто не хочеться)) Усі загадки дуже красиві та видовищні. Сюжетна лінія логічна та послідовна. Дуже вражає телепортація. Почуваєшся просто надлюдиною ))

З недоліків квесту «Christmas»

З недоліків, мабуть, тільки один момент - шнур від шолома іноді закручується і заважає рухатися, але це швидко виправляється програмою, яка підказує, в який бік потрібно повернутися.

Як підсумок

«Christmas» – чудовий VR-квест, який просто чудово підходить як для сімейного вікенду, так і для компанії друзів. Після проходження залишається приємний післясмак і стійке бажання повернутися в гру знову.

 

Якщо вам сподобається формат VR-квестів (а він вам сподобається), рекомендуємо вам також пограти в:

«Sanctum» - пригоди у покинутому монастирі

"Mind Horror VR" - занурення в пам'ять небезпечного маніяка, щоб врятувати викрадену дитину

Автор: Виктория Шевчук

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?