;
ukr
Показати всі результати
Назад

Що можна знайти в «Бюро знахідок»

Коли твоє життя сповнене пригод, а одного разу обраний шлях квестера постійно пірнає в інші світи і простори, переносячи тебе за тисячі миль від рідного дому, тобі доводиться мати при собі свою віддану валізу з найнеобхіднішим. Це саме він, твій мовчазний супутник, був поруч, коли мумія, що ожила, намагалася втягнути тебе в чорноту Аментеса. Це він віддано зберігав у своїх картатих надрах мільйони доларів, винесених із казино, сховищ банків, заміських вил або стягнутих з-під носа у мафії. Він був з тобою на «Титаніку», в нетрях Амазонки, на Пандорі та на «Флостон Перадайз». Ти знаєш кожну подряпину на його обшивці, скрип його коліс дізнаєшся серед тисяч інших звуків. А яким м'яким він може бути, коли немає поруч подушки!

Тепер ви розумієте, що це не просто валіза. Це друг. І ось, він загубився.

Ось власне, чому ми опинилися у «Бюро знахідок» – ми шукали валізу. Адреса цього дивовижного, можна сказати унікального і дуже корисного місця, нам підказали друзі. І ми негайно вирушили на пошуки. Момент був дуже хвилюючий, бо я мав серйозні побоювання щодо того, що валіза там виявиться. Але мої сумніви розсіялися, як тільки ми переступили поріг «Бюро знахідок». Валіза стояла посеред кімнати і, як мені здалося, радісно посміхався нам ))

Здавалося б, хепі-енд і що про це більше розповідати. Але не тут було. Коли ми, підхопивши свою знахідку, спробували вийти з кімнати, двері виявилися замкненими. І нам нічого не залишалося робити, як втягнутися в черговий квест)) Він вийшов досить складним, але при цьому дуже милим та добродушним. Ми зустріли на своєму шляху безліч речей, втрачених квестерами у найвідповідальніші хвилини свого життя. Ми мали дуже незвичайні відчуття, коли ми розглядали ці речі. Начебто ми торкалися чогось архіважливого для тих, хто їх втратив – свіжі ще були спогади про наш втратик.

Зрештою, розгадавши масу загадок і головоломок, ми знайшли вихід із «Бюро знахідок», витративши на все про все не більше години свого дорогоцінного квестерського часу. Так закінчилася наша мирна і добра пригода.

З переваг квесту «Бюро знахідок»

Він цікавий своєю атмосферністю, досить високою щільністю загадок та чіткою сюжетною лінією. Рівень загадок місцями середній, місцями вищий за середній.

З недоліків квесту «Бюро знахідок»

Цьому квесту близько 3-х років – тут ви не зустрінете якихось високотехнологічних механізмів.

Як підсумок:

«Бюро знахідок» - чудовий квест для будь-якого віку та досвіду у проходженні кімнат. Дуже його рекомендуємо як позитивний ескейп, після якого на кілька градусів піднімається настрій.

Цікаве спостереження. Коли ти граєш у квести, то можна зовсім несподівано для себе знайти не лише «Бюро знахідок», а й багато інших несподіваних сюжетних квеструмів. Наприклад, теж Бюро, але вже інше – «Антикорупційне бюро». Або раптом потрапити до Шервуда у квесті «Робін Гуд». Пригоди вони такі - ніколи не знаєш, куди потрапиш у черговій грі))

Автор: Виктория Шевчук https://questgames.ua/comments?uid=8994

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?