;
ukr
Показати всі результати
Назад

Високий коефіцієнт занурення у квесті «Іспит»

Перше – заспокоїти дихання. Друге – зібратися з думками. І так, я – кандидат. Щоб опинитися тут, я пройшов тривалий і важкий відбір, що складається з багатьох етапів. Таких як я – ще троє. Кожен з них гідний стати найкращим... але тільки не сьогодні. Я готовий як ніколи. Моя кандидатура чудова за всіма параметрами. Якість мого виконання на найвищому рівні. Мій сюжет - дуже непередбачуваний і продуманий до дрібниць. "Коефіцієнт занурення" знаходиться на верхній позначці з можливого.

Більше квестів у Києві

Я відчуваю, що перевершив усі очікування тих, хто оцінював нас. Я не можу програти... не мушу... Перед нами з'являється «спостерігач». Дивно, але мені він здається знайомим. Інші теж впізнають його. Я майже впевнений, що він якийсь відомий актор. Він підходить до мікрофону. У його руках блиснув незвичайний предмет - «Леді та джентльмени! Оскар у номінації «Найкращий квест за мотивами фільму» отримує...» «Я не можу програти... не сьогодні...»

 

Епілог

Наші дні. Лхаса. Столиця Тибету.
Монах монастиря Сам'є вів залами храму чоловіка європейської зовнішності. Зовнішній вигляд чоловіка говорив про дику втому. Монах відчинив двері і провів чоловіка в крихітне приміщення, в середині якого сидів, схрестивши ноги, лисий чоловік вельми прикольного віку. «Відчуваю, що ти пройшов довгий шлях, мандрівнику. - сказав старець, не розплющуючи очей. - Говори своє бажання» «Я чув про чудеса, які ви творите, мудрець! Я прийшов до вас лише з одним проханням. Я хочу забути... Забути про все, що зі мною було. Втратити пам'ять... щоб я знову зміг пройти Іспит:)»

Можливо ти той щасливчик, який пройде «Іспит». Спробуй. Це буде найяскравішим випробуванням у твоєму житті.

А може ти зможеш зробити «Втечу із Шоушенка»?

Чи врятуєш людство в «Корпорації Umbrella: Вулик»?

Автор: Евгений Сильвестров

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?