;
ukr
Показати всі результати
Назад

Майстер-шеф для канібалів у квесті «Корсари»

Пацюки біжать із корабля першими. Нам би не завадило наслідувати їхній приклад. Причому робити це швидше, інакше ми ризикуємо стати вечерею кровожерного екіпажу-канібалів. Мабуть, від тривалого перебування у морі смаки в людей стають дуже специфічними. Цікаво, чи їхній капітан втратив ногу в бою чи з кулінарних причин? Спершу треба озирнутися... Ух ти, справжній піратський корабель! Гармати, повний трюм рому, навіть хвилі за бортом пестять корпус морського мандрівника. Пролунає крик: «Полундра!». Це ще голос? Потім розберемося. Час діяти, а діяти доводиться багато. Цей капітан перетворив свій корабель на справжнє випробування для розуму. Схованки, коди, знову схованки… Чи не той капітан, який у тавернах Тортуги пропонує піратам на суперечку вибратися зі своєї хатини за годину часу? Ходять чутки, що місцеві пірати дуже захопилися таким видом дозвілля і місцеві плутани почали заробляти вдвічі менше. «Швидше! Швидше!» – знову кричить голос. Ми потрапляємо до капітанської каюти і розуміємо, що до цього були квіточки, а ягідки постали у вигляді ще більшої кількості головоломок та схованок. А якими артефактами у капітана прикрашена каюта... «Не чіпай! Не чіпай! Зламаєш!». Та хто ж ти? Фінальний ривок і ми залишаємо цей морський майстер-шеф для канібалів. Залишилася трохи – доплисти до якоїсь суші…

Цікаві квест кімнати у Києві

Команда вийшла з квесту «Корсари» і знову опинилася у 21 столітті. Коли захоплені емоції та враження затихли, хлопці озирнулися у пошуках оператора, але він як крізь землю провалився. Зазирнувши за операторську стійку, вони дружно розсміялися - по столу бігав гарний різнобарвний папуга. Періодично зачіпаючи своїми пазуристими лапками тумблер мікрофона, він важливим голосом декламував: «Полундра! Швидше! Швидше! Не чіпай! Зламаєш! Полундра...!»

 

P.S. З погляду завдань, я розділаю вдалі квест-кімнати на дві категорії: тих, кому вдалося здивувати чимось принципово новим і тих, хто зміг добре обіграти вже всім відомі прийоми. Корсари я б відніс до другого типу - дійсно, здивувати не вдалося, але зробити гарний коктейль зі стандартних завдань і красиво вписати їх у піратську тематику цілком вийшло. А щільність завдань та їх трохи завищена складність надали гарну перчинку. А ось якість оформлення квесту гідна будь-яких похвал. Занурення у повітря піратського корабля 100%. Ех! Якби в легенду ще якусь родзинку додати, та й сюжетний поворот цікавий зробити… Було б йохохо! Але це не забирає інших переваг «Корсарів», у які обов'язково варто пограти. Хлопці з Salik Quest стартанули на ринку з чудового, якісного ескейпу, що дає нам, квестерам, привід чекати на наступні проекти. Успіхів їм у цьому. Грайте у квести!

 

Якщо ви шанувальник піратської тематики, радимо вам побувати у квеструмах:

"Скарби Піратського Фрегата".

«Black Sails (Чорні Вітрила)».

Автор: Евгений Сильвестров

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?