;
ukr
Показати всі результати
Назад

Нащадки найжорстокіших експериментів у квесті «Логове Z»

Кажуть, між божевіллям та геніальністю один крок. Ми переконалися в цьому, абсолютно випадково (як це завжди буває з квестерами) потрапивши до засекреченого нацистського бункеру, де за часів Другої світової війни проводив свої експерименти німецький доктор Зігмунд… На жаль, прізвище доктора назвати не можу, моє життя мені дорожче, ніж ця таємниця , свідками якої ми стали…

Ми потрапили до похмурого, сирого підземелля, населеного нащадками його геніальних, але найжорстокіших експериментів. Так – вони живі досі. А духи інших витають під склепіннями, пронісши через десятиліття ненависть до свого мученика. Дивно, що минуло вже понад 70 років, а у бункері все залишилося недоторканим. Надто надійно він захований від очей цікавих чорних археологів. Та й в архівах про нього не знайдеш жодного рядка. Все оповите і до цього дня найсуворішою секретністю.

Буде цікаво: квест кімнати в Одесі

Приглушене світло, дивні звуки, несподівані повороти сюжету, важкі хвилини вибору, коли тобі треба ухвалити єдине правильне рішення, від якого залежить доля усієї команди. Все це настільки поглинуло нас з перших хвилин у цій підземній лабораторії жаху та людських страждань, що час пролетів, як одну мить. І якщо на початку нам було місцями страшно, місцями незатишно і бридко, то під кінець ми настільки перейнялися своєю місією, що практично переселилися і тілом, і душею в іншу реальність – реальність божевільного лікаря. Ми розмовляли з ним, ми сперечалися, ми зважували «за» і «проти», шукали артефакти, що бракували, намагалися потоваришувати з чудовиськами. А ще просто хотіли вижити та вибратися з цього кошмару.

Нам пощастило, і ми знайшли вихід. Повернулися у свою дійсність, у яскравий світ справжнього, що пахне кавою та свіжим вітром. Позаду залишився морок, неясні спогади та почуття виконаного обов'язку.

Але історія на цьому не скінчилася.

Загадковий лікар прийшов до кожного з нас уві сні. Він ніби хотів щось сказати, щось дуже важливе чи для нього, чи для нас. Але ніхто не почув жодного звуку. Мабуть, найголовніша його таємниця так і залишилася разом з ним.

Хто знає, можливо, її розгадає інша команда сміливих і відважних квестерів. Хто знає…

З достоїнств квесту «Логове Z»

Дуже антуражне оформлення локації. Є відчуття повного занурення в атмосферу засекреченої лабораторії у нацистському бункері часів Другої світової війни. Рівень складності – високий. Дуже багато загадок. І крім цього, багато загадок мають кілька варіантів розв'язання. Сюжет, до речі, теж у певний момент часу може піти в одному із двох можливих напрямків. Команда повинна зробити вибір і бути готовою до найнесподіванішої кінцівки.

З недоліків квесту «Логове Z»

У деяких загадках логіка досить заплутана та своєрідна. Однак це не можна назвати недоліком. Скоріше своєрідністю. Все ж таки треба враховувати, що краса справжньої гри в її непередбачуваності.

"Логове Z" - добротний, антуражний квест для досвідчених квестерів або команд 50/50 з досвідчених та новачків. Особлива особливість цієї гри в тому, що після її закінчення хочеться заглибитися у вивчення історії головного персонажа - нацистського лікаря, який є справжньою людиною. Дуже рекомендуємо цей квест до проходження.

А ось ще кілька оглядів квестів з містичним ухилом.

«Відчути похмуру атмосферу давньоєгипетської гробниці».

«Погоня у стилі хорор у квесті «HOTEL «MAZE»2.0».

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?